3GUYS- Τι θα φορεθεί φέτος την άνοιξη

Όλα δείχνουν ότι την άνοιξη – καλοκαίρι του 2021 τα πράγματα θα αλλάξουν και οι μετακινήσεις θα είναι πιο ελεύθερες. Αυτό σημαίνει ότι η παλιά σας γκαρνταρόμπα ίσως χρειάζεται αλλαγές. Σας προτείνουμε άνετα και διαχρονικά κομμάτια που μπορείτε να αποκτήσετε σε πολύ καλές τιμές μέσα από τις νέες αφίξεις του 3GUYS!

Δερμάτινο jacket

Αυτήν την εποχή μονοπωλεί το ενδιαφέρον το δερμάτινο τζάκετ. Είναι τα κλασικό ανδρικά ανοιξιάτικα μπουφάν που αποτελούν πολύ καλή προσθήκη για κάθε outfit προσθέτει αρκετούς πόντους στο στυλ!

CANDY ανδρικό μπουφάν με δερματίνη και επένδυση οικολογικής γούνας. Η αποσπώμενη κουκούλα το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το πανωφόρι, επειδή έτσι φοριέται και τις πιο κρύες μέρες. Βρείτε εδώ το τύπου δερμάτινο jacket, σε πολύ καλή τιμή.

Πλεκτό ανοιξιάτικο

Τα ανδρικά πουλόβερ της GREEN KASHMIR είναι από τα πιο ευκολοφόρεταitems. Τα πλεκτά αυτά δεν είναι χειμωνιάτικα, αλλά φοριούνται σε πιο υψηλές θερμοκρασίες, χωρίς να χρειάζεστε κάποιο πανωφόρι να τα συνοδεύει.

Η 100% βαμβακερή πλεκτή μπλούζα 3GUYS σε πετρόλ είναι μία πολύ καλή επιλογή που μπορείτε να κάνετε για να ενισχύσετε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας. Συνδυάζεται με το τζιν σας και το υφασμάτινο παντελόνι σας για smart casual looks!

Τζιν από την καινούργια συλλογή

Καινούργια συλλογή από ανδρικά τζιν στους 3GUYS! Το παντελόνι Algy βρίσκεται σε στενή γραμμή που οι άνδρες αγαπούν πολύ, με ελάχιστα ξεβάμματα και τσέπες.

Πως μπορείτε να παραγγείλετε εν μέσω καραντίνας; Τηλεφωνικά στο 210 2846440 και onlineαπό το e-shopπατώντας το 3GUYS.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα