Ο Γεραπετρίτης είναι ο άνθρωπος του Φουρθιώτη στο Μέγαρο Μαξίμου;

Ολοι ψάχνουν να βρουν πώς απέκτησε τέτοια ισχύ και γιατί η κυβέρνηση είδε με τέτοια «κάψα» την ασφάλεια του Μένιου Φουρθιώτη. Και να τα θωρακισμένα, και να τα φυλάκια, και να οι έξτρα επιχορηγήσεις στον παχυλό μισθό του Μένιου.

Ο ίδιος ο «επιχειρηματίας» στον στενό του κύκλο έλεγε πως μιλάει απευθείας με Μαξίμου. Από εκεί καμάρωνε στο περιβάλλον του πως δόθηκε γραμμή «αγάπης» να τακτοποιηθούν τα ζητήματά του προς το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Οι κακές γλώσσες -που είναι και πολύ πολύ καλά πληροφορημένες- μας είπαν πώς ακριβώς άρχισε η… φουρθιωτειάδα.

Ο Μένιος επικοινώνησε με τον Γ. Γεραπετρίτη, τον υπουργό Επικρατείας και δεξί χέρι του Κυριάκου, και εκείνος έδωσε εντολή, μεταφέροντας «τη σφοδρή επιθυμία του Μεγάρου Μαξίμου» στον υπουργό Χρυσοχοΐδη για να δουν θετικά τα αιτήματα του τηλε-ατζέντη. Ο υπουργός το μετέφερε αρμοδίως στον αρχηγό της Αστυνομίας και στον υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου. Εφόσον ήταν εντολή Γεραπετρίτη, ο αρχηγός και ο Λ. Οικονόμου θεώρησαν πως και ο Κυριάκος το θέλει προσωπικά και γι’ αυτό και έδειξαν τέτοιο ενθουσιασμό για την ασφάλεια του Μένιου.

Μόλις ο Χρυσοχοΐδης κατάλαβε πως ο Κυριάκος δεν είχε ιδέα και πως όλο αυτό ήταν ρουσφέτι, προερχόμενο από τον Γ. Γεραπετρίτη, έδωσε εντολή να κοπούν οι παροχές μαχαίρι…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα