Σε κατάσταση αμόκ ο 31χρονος έσφαξε την πρώην σύζυγό του και τον αδελφό της

Πώς έγινε το μακελειό στη Μακρινίτσα

Οι σπαρακτικές κραυγές τρόμου και πόνου σήκωσαν στο πόδι την περιοχή της Αγίας Τριάδας στη γραφική Μακρινίτσα Πηλίου το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας νεαρός κατακρεούργησε σαν χασάπης την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα του δίχρονου παιδιού του και τον αδελφό της, σε ένα σκηνικό που θύμισε το θρίλερ «Ψυχώ» του Αλφρεντ Χίτσκοκ!

Τα ουρλιαχτά της 28χρονης Κωνσταντίνας Τσάπα που ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια «έσκισαν» τη βραδινή γαλήνη στο βουνό των Κενταύρων, όταν ο 31χρονος Δημήτρης Ραυτόπουλος έσπασε ένα παράθυρο στο πατρικό της, όπου έμενε με τους δικούς της τον τελευταίο καιρό για να γλιτώσει από τα βίαια ξεσπάσματά του, και όρμησε μέσα σε κατάσταση αμόκ. «Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει την τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας» φώναζε έντρομη η Κωνσταντίνα στην Άμεση Δράση.

Όμως, ο 31χρονος κινήθηκε εναντίον της και, όταν μπήκε στη μέση η πεθερά του, η οποία προσπάθησε να τον απομακρύνει από την κόρη της, τη γρονθοκόπησε, παρά την προσπάθεια της 28χρονης να μπει στη μέση για να σώσει τη μητέρα της. Ο μανιασμένος εισβολέας έβγαλε το μαχαίρι που έκρυβε μέσα στα ρούχα του και το κάρφωνε ξανά και ξανά στην Κωνσταντίνα. Αμέσως μετά μαχαίρωσε στην καρδιά τον 30χρονο αδελφό της Γιώργο Τσάπα, ο οποίος πήγε να προλάβει το κακό προσπαθώντας με ένα ξύλο να απομακρύνει τον φονιά από την άτυχη κοπέλα!

Το διπλό φονικό έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών των δύο αδελφών και του μικρού αγοριού, το οποίο απομάκρυνε ο τρομοκρατημένος παππούς του πηγαίνοντάς το στον πάνω όροφο του σπιτιού! Και ενώ ο δολοφόνος έσπευδε να εξαφανιστεί, οι κάτοικοι του γραφικού χωριού έτρεχαν συντετριμμένοι στο σπίτι που βάφτηκε στο αίμα για να βοηθήσουν τα θύματα.

Τα δύο αδέλφια μεταφέρθηκαν αιμόφυρτα στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν με βουρκωμένα μάτια στους συγγενείς ότι ήταν και τα δύο νεκρά. Ο Γιώργος, ο οποίος ήταν αρραβωνιασμένος, είχε ξεψυχήσει ακαριαία, ενώ η Κωνσταντίνα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν άνιση μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Στο μεταξύ, ο Ραυτόπουλος έφυγε με το αυτοκίνητό του, όμως η Αστυνομία είχε κλείσει όλους τους δρόμους και τον συνέλαβε στις 9.30 το βράδυ στα Ανω Λεχώνια. Έμεινε όλη τη νύχτα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και χθες το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια Βόλου υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη και από την πίσω πόρτα. Οπως έγινε γνωστό, όλη τη νύχτα που έμεινε στο κελί παραληρούσε φωνάζοντας ότι δεν θυμόταν ότι μαχαίρωσε τη γυναίκα του και τον κουνιάδο του, δείγμα ότι πρόκειται για άτομο διαταραγμένο. «Εγώ πήγα για να δω τον γιο μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδελφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο» ισχυρίστηκε .

Συντετριμμένοι οι γονείς των δύο θυμάτων ξεσπούν και ζητούν ο μακελάρης των παιδιών τους να «σαπίσει μέσα στη φυλακή».

«Είχε σκοπό να χτυπήσει εμένα, άρχισε με εμένα πρώτα και μετά κατέβηκε η κόρη μου να με σώσει, να δει τι γίνεται και άφησε εμένα και ξεκίνησε εκείνη» περιέγραψε η μητέρα των θυμάτων, Αθανασία, ενώ ο πατέρας τους, Αποστόλης, πρόσθεσε: «Έγινε μπροστά μου. Ήρθε και μας είπε να βγάλουμε το παιδί έξω να το δει και του είπε η κόρη μου πως το παιδί σε αυτή την κατάσταση δεν πρόκειται να το δει και πως παίρνει την Αστυνομία τηλέφωνο. Της απάντησε “αν προλάβεις, πάρ’ την” (…) Επρεπε να πάρω τον νόμο στα χέρια μου. Μόνο το εγγόνι μου έχει μείνει παρηγοριά μου». Ο τραγικός πατέρας μονολογούσε ότι ο γαμπρός του τους είχε προειδοποιήσει πως «θα θρηνήσουμε θύματα». Μάλιστα, χθες θα πήγαιναν να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα, αλλά δεν πρόλαβαν….

Σήμερα το πρωί θα παιχτεί στη Μακρινίτσα η τελευταία πράξη της διπλής τραγωδίας, καθώς τα αδικοχαμένα αδέλφια θα οδηγηθούν στην τελευταία τους κατοικία συνοδεία των γονιών τους, των δύο γιαγιάδων τους, της αρραβωνιαστικιάς του 30χρονου, συγγενών και φίλων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα