DIVIIDO: Ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό κατάστημα με επώνυμες εταιρίες και πολλές εκπτώσεις

Το DIVIIDO είναι μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που έκανε την εμφάνιση της πριν λίγες μέρες. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε και ως πολυκατάστημα. Πλαισιώνεται από πάρα πολλές επώνυμες εταιρίες και από χιλιάδες διαφορετικά προϊόντα. Με την πρώτη αγορά κερδίζουν όλοι έκπτωση 10% χρησιμοποιώντας το κουπόνι DIVIIDO NEW 10.

Φυσικά υπάρχουν πάντα προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε έκπτωση η οποία αγγίζει το 50% και πολλές κατηγορίες για να γνωρίζουμε τα bestseller και τις νέες παραλαβές. Το Diviido προσφέρει αξιόπιστες αγορές και δύο χρόνια εγγύηση στα περισσότερα προϊόντα του.

Συνεργάζεται ήδη με πάρα πολλές εταιρίες αλλά μέρα με την μέρα η ομάδα του Diviido συνεχώς μεγαλώνει. Για να γνωρίσετε καλύτερα αυτό το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα θα σας παρουσιάσουμε σύντομα τα συνεργαζόμενα brand. Αρχικά η ADIDAS βρίσκεται στο Diviido μέσα από τα μοναδικά ρολόγια της τα οποία μπορούν να γίνουν δικά σας με ένα κλικ. Χαμός επικρατεί τον τελευταίο καιρό με τα παγούρια που διατηρούν ζεστά ή και δροσερά τα ροφήματα. Άρα τα CHILLY’S BOTTLES δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το site.

Η CLUSE είναι μια εταιρία με υπέροχα γυναικεία και αντρικά ρολόγια αποτελεί σίγουρα το next best thing στον χώρο της μόδας αφού πλέον σε όλο τον κόσμο συνεργάζεται με τις καλύτερες influencer και brand ambassador. Έχει ιδιαίτερα και πολύ στιλάτα ρολόγια.

Η COLORI είναι επίσης μια εταιρία με ρολόγια η μεγάλη διαφορά της με τις υπόλοιπες εταιρίες όμως είναι ότι έχει και παιδικά ρολόγια σε πολύ μοναδικά σχέδια. Η GREGIO είναι μια ελληνική εταιρία ρολογιών με ρολόγια ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας , για κάθε στυλ και για κάθε περίσταση. Η HYPE προσφέρει νεανικά ρολόγια σε πολύ ιδιαίτερα σχέδια και πολύ προσιτές τιμές.

Η JCOU είναι ένα γυναικείο brand ρολογιών με πολύ μοντέρνο σχεδιασμό. Τα ρολόγια της συνδυάζουν μοναδικά τη διαχρονικότητα του κλασικού με τη γοητεία του μοντέρνου. Η JIMMYLION είναι μια εταιρία με κάλτσες οι οποίες είναι αυθεντικές ,ιδιαίτερες με πολύ καλή ποιότητα και φυσικά σε λογικές τιμές. Έχουν τρομερά και πολύ μοδάτα σχέδια. Η LEDOM είναι πάλι μια εταιρία ρολογιών με αρκετές επιλογές. Πρόκειται και αυτή για μια πολύ οικονομική εταιρία η οποία συνδυάζει την κομψότητα με την λογική τιμή.

Η MAREA είναι μια εταιρία με smartwatch τα οποία είναι σε πολύ μοντέρνα σχέδια και χρώματα και έχουν πάρα πολλές δυνατότητες να προσφέρουν. Η MELLER είναι μια εταιρία με γυαλιά και ρολόγια . Τα ρολόγια της έχουν υψηλή ποιότητα υλικών και είναι κατασκευασμένα με πολύ στυλ. Τα γυαλιά της έχουν πάρα πολύ καλό φακό . Τα περισσότερα είναι και polarized ώστε να προστατεύουν από τον ήλιο. Επίσης έχουν και σειρά με bluelight γυαλιά τα οποία ξεκουράζουν τα μάτια από τις πολλές ώρες χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή και τηλεόρασης.

Η MISSHAMPTONS είναι μια εταιρία με γυαλιά σε αμέτρητα σχέδια και προσιτές τιμές. Ιδανικά για το τέλειο δώρο. Η NAUTICA είναι μια κλασική εταιρία , στο site DIVIIDO θα βρείτε πολλά από τα ρολόγια της. Η NIXON είναι μια εταιρία με unisexρολόγιαπολύ ιδιαίτερα και μοναδικά στον σχεδιασμό τους. Η PDPAOLA είναι μια εταιρία με πολύ κομψά κοσμήματα τα οποία προσθέτουν μια λάμψη πολύ ιδιαίτερη σε κάθε εμφάνιση. Από την εταιρία POLICE θα βρείτε και τα απίστευτα ρολόγια τους καθώς και πάρα πολλά σχέδια από τα κοσμήματα τους. Τέλος η TIMBERLAND είναι μια εταιρία που έχει πολύ μεγάλη επιρροή στον χώρο της μόδας.

Τα μοναδικά ρολόγια της δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το site. Φυσικά οι εταιρίες δεν τελειώνουν εδώ έρχονται σιγά σιγά πολλές ακόμα συνεργασίες που θα εντυπωσιάσουν. Μια ματιά στο www.diviido.com θα μας κάνει να γνωρίσουμε καλύτερα αυτό το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα και φυσικά να το εμπιστευτούμε για τις αγορές μας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα