Ισορροπία του τρόμου στο Μέγαρο Μαξίμου για τον Φουρθιώτη!

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι υπουργοί και στενοί συνεργάτες Μητσοτάκη είχαν σχέσεις μαζί του;

«Ισορροπία του τρόμου» είναι ο τίτλος που χαρακτηρίζει απόλυτα την ατμόσφαιρα η οποία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι της έρευνας της Ελληνικής Αστυνομίας στην υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη. Οι προνομιακές σχέσεις του παρουσιαστή-πρώην μάνατζερ μοντέλων με το σύστημα εξουσίας του «επιτελικού κράτους» κρατούν άυπνους και ανήσυχους όσους είχαν επαφές με τον προφυλακισμένο Φουρθιώτη.

Μάλιστα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος πρόσφατα είχε δικαιολογήσει την αστυνομική φρουρά στον Μένιο Φουρθιώτη, προσπαθώντας να βγει από το «κάδρο» έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τους χειρισμούς της στην υπόθεση: «Η Ελληνική Αστυνομία μάχεται, πάντα στην πρώτη γραμμή, με απόλυτη αφοσίωση στην αποστολή της. Η επιτυχία της να ξεδιαλύνει ταχύτατα μια εξαιρετικά δυσώδη υπόθεση, οδηγώντας τους υπόπτους στη Δικαιοσύνη, μαρτυρά τον υψηλό επαγγελματισμό της. Νιώθω την υποχρέωση να συγχαρώ και δημοσίως την ομάδα που εργάστηκε για την υπόθεση αυτή».

Πάντως, αυτή η επαγγελματική δουλειά της Αστυνομίας και όσα έχουν ανακαλύψει τα στελέχη της δημιουργούν ένα εκρηκτικό σκηνικό στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών, που έστειλαν την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, εντόπισαν στην κατοχή του παρουσιαστή ένα κινητό τηλέφωνο «σκιά», το οποίο φέρεται ότι χρησιμοποιούσε στις τηλεφωνικές του επικοινωνίες με τους δύο κακοποιούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, υπάρχουν τηλεφωνικές επικοινωνίες και συγγενικού προσώπου ενός από τους δύο ποινικούς που έχουν συλληφθεί με τον Φουρθιώτη με κυβερνητικό στέλεχος, για υπόθεση που έχει να κάνει με το Μεταναστευτικό σε νησί του βορείου Αιγαίου.

Η έρευνα της Αστυνομίας, φυσικά, δεν έχει λήξει και όσο οι αστυνομικοί θα ψάχνουν τόσο θα κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα» κυβερνητικά στελέχη που είχαν σχέσεις με τον παρουσιαστή, με την «ανάγκη σωτηρίας» να γίνεται ολοένα πιο έντονη και τα στόματα να ανοίγουν πιο εύκολα.

Τις σχέσεις Φουρθιώτη με το Μέγαρο Μαξίμου τόνισε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Σπίρτζης: «Οι υπουργοί και στενοί συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη θα κάνουν τα πάντα για να ξεχαστούν οι δεσμοί τους με τον κ. Φουρθιώτη, όσο αποκαλύπτονται μέχρι και καταγγελίες για συμβόλαια θανάτου. Ωστόσο, το ερώτημα, το οποίο έθεσε εκ νέου σήμερα και ο κ. Τσίπρας στον κ. Μητσοτάκη, παραμένει, έναν μήνα μετά τις πρώτες αποκαλύψεις: Ποιοι υπουργοί και στενοί συνεργάτες του είχαν σχέσεις μαζί του και τι είδους σχέσεις ήταν αυτές; Όσο δεν απαντά ο κ. Μητσοτάκης τόσο επιβεβαιώνει πως κάτι θέλει να κρύψει».

Γ.Χ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα