Κατάθεση «κλειδί» από την ψυχολόγο της Καρολάιν!

Θα καταθέσει ξανά ο 32χρονος σύζυγος της αδικοχαμένης

Νέα δεδομένα στις έρευνες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έφερε η κατάθεση της ψυχολόγου της 20χρονης Καρολάιν, η οποία από τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως σημαντική. Και αυτό διότι αποκαλύφθηκαν όλα όσα έκρυβε στην ψυχή της η αδικοχαμένη μωρομάνα και τι ήταν αυτό που την οδήγησε στο να ζητήσει ψυχιατρική βοήθεια.

Οι αναλυτές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι προσπαθούν να διαβάσουν «πίσω από τις γραμμές» και όσα περιέγραψε η ψυχολόγος, εκτιμούν ότι η μάρτυρας «φώτισε» αρκετά σκοτεινά σημεία της υπόθεσης και συνέδραμε καθοριστικά στις έρευνες, οι οποίες αναμένεται τις επόμενες ώρες να είναι ραγδαίες.

Μέσα από την κατάθεσή της θα επιχειρήσουν να ανακαλύψουν αν και ποιοι γνώριζαν για τα χρήματα από την αγοραπωλησία του οικοπέδου στο Ντράφι, καθώς επίσης στιγμές από την καθημερινότητα της οικογένειας του πιλότου.

Ο 32χρονος, ο οποίος συνέρχεται σιγά σιγά από το σοκ, θα κληθεί και πάλι να συνομιλήσει με τους αστυνομικούς, για να δώσει λεπτομέρειες για το έγκλημα, αλλά και το προφίλ των τριών δραστών. Ωστόσο, προβληματισμό προκαλούν στις Αρχές τα πρώτα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, τα οποία είναι πενιχρά, δεδομένου ότι ελάχιστα στοιχεία βρέθηκαν μέσα στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη.

Στο μεταξύ, τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την απολογία του στην 11η τακτική ανακρίτρια, ο 43χρονος Γεωργιανός, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στη ληστεία σε βάρος ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στο Πικέρμι τον περασμένο Μάρτιο και είχε θεωρηθεί ύποπτος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος, ο οποίος έπεσε στη «φάκα» της Αστυνομίας ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στη Βουλγαρία με πλαστό διαβατήριο, αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στη ληστεία στο Πικέρμι, παρόλο που γενετικό αποτύπωμά του εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν ο 93χρονος, η κατάκοιτη σύζυγός του και η οικιακή βοηθός τους. Το DNA του είχε ανιχνευτεί, ειδικότερα, στη βεντούζα μιας φορητής βάσης κινητού τηλεφώνου. Ωστόσο, ενώπιον της ανακρίτριας υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο εξάρτημα βρισκόταν σε κλεμμένο Ι.Χ. που χρησιμοποιούσε.

Μετά τη σύλληψη του 43χρονου στους Κήπους του Εβρου, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση των Γλυκών Νερών ανέκριναν τον Γεωργιανό, καθώς τους είχε προβληματίσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι επιχείρησε να διαφύγει στη Βουλγαρία την περασμένη Παρασκευή, και όχι τον Μάρτιο, μετά τη ληστεία στο Πικέρμι. Ωστόσο, δεν προέκυψαν ισχυρές ενδείξεις ότι ο 43χρονος σχετίζεται με τη ληστεία μετά φόνου, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο ίδιος, πάντως, για να δικαιολογήσει την απόπειρα διαφυγής του λίγο μετά το ειδεχθές έγκλημα, δήλωσε στην ανακρίτρια ότι πήγαινε στην πατρίδα του για να δει τον άρρωστο γιο του.

Ο δικηγόρος του 43χρονου Γεωργιανού, Δημήτρης Μπατζόγλου, από την πλευρά του δήλωσε ότι ο εντολέας του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση των Γλυκών Νερών, αλλά ούτε και με τη βίαιη ληστεία στο Πικέρμι, λέγοντας μάλιστα ότι θα προσκομίσει στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα