Ελεύθερος ο παιδόφιλος δάσκαλος! Δεν προφυλακίστηκε ο 48χρονος, παρά τα… βρόμικα sms

«Μακάρι να είχαμε σχέση. Μου αρέσεις πολύ»

Σοκ και αντιδράσεις προκάλεσε στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφήσουν ελεύθερο τον 48χρονο δάσκαλο, ο οποίος έστελνε αρρωστημένα ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες μαθήτριες σχολείου της νοτιοανατολικής Αττικής όπου εργάζεται. Ο εκπαιδευτικός αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον 15ο τακτικό ανακριτή Αθηνών, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ, ενώ του απαγορεύτηκε να προσεγγίζει τις μαθήτριες σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων και να επικοινωνεί μαζί τους με κάθε μέσο.

Ο δάσκαλος διώκεται για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στον δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών, ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η δράση του 48χρονου παιδόφιλου αποκαλύφθηκε, όταν τρεις μαθήτριες της Ε’ Δημοτικού έδειξαν σε συμμαθητές τους τα αδιανόητα μηνύματα που τους έστειλε ο δάσκαλός τους τις προηγούμενες ημέρες. Κάποια από τα παιδιά το ανέφεραν στους γονείς τους, που έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, το οποίο προχώρησε στη σύλληψη του εκπαιδευτικού και στην κατάσχεση του λάπτοπ, του τάμπλετ και του κινητού του τηλεφώνου, για να διαπιστωθεί αν στα δίχτυα του είχαν παγιδευτεί και άλλα κορίτσια.

Τα μηνύματα που έστελνε τις τελευταίες 10 ημέρες στις ανήλικες μαθήτριες μέσω facebook, Skyρe και Viber και βρέθηκαν στα κινητά των κοριτσιών προκαλούν οργή και αηδία:

ΔΑΣΚΑΛΟΣ: Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε σχέση. Μου αρέσεις πάρα πολύ.

ΜΑΘΗΤΡΙΑ: Κύριε, με κάνετε και ντρέπομαι.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ: Αλήθεια λέω, θα ήμασταν μαζί…

Σε έναν ακόμη αηδιαστικό διάλογό του με μία από τις μαθήτριες, ο 48χρονος δάσκαλος αναφέρει:

ΔΑΣΚΑΛΟΣ: Αν ήμουν στην ηλικία σου, δεν θα μου γλίτωνες. Θα τα φτιάχναμε…

ΜΑΘΗΤΡΙΑ: Αλήθεια, κύριε; Με κάνετε και ντρέπομαι.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ: Την αλήθεια λέω. Θα ήσουν το κορίτσι μου.

Το ίδιο σοκαριστικό ως προς τις βλέψεις του παιδόφιλου δασκάλου είναι ένα τρίτο sms:

«Είσαι όμορφη. Αν κάναμε ιδιαίτερα μαθήματα, θα ήταν αλλού το μυαλό μου».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα