Στη «Live Sport» περιοδικό αφιερωμένο στο έπος του Παναθηναϊκού στο Γουέμπλεϊ!

Τη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη σε συλλογικό επίπεδο τιμά η εφημερίδα «Live Sport», με ένα μοναδικό αφιέρωμα στην πορεία του Παναθηναϊκού τη σεζόν 1970-71 μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο «ναό» του ποδοσφαίρου, το θρυλικό Γουέμπλεϊ!

Και την Τετάρτη 02/06 κυκλοφορεί επετειακό συλλεκτικό περιοδικό 76 σελίδων αφιερωμένο στο πράσινο έπος, όπου συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ιστορική ημέρα που το τριφύλλι αντιμετώπισε στο Λονδίνο τον μεγάλο Άγιαξ. Συνεντεύξεις όλων των ηρώων-ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, η πορεία, τα ρόστερ των ομάδων, παρουσίαση του αείμνηστου Πούσκας και των συνεργατών του καθώς και των ανθρώπων που ηγήθηκαν διοικητικά και συνέβαλαν τα μέγιστα για να πετύχει το τριφύλλι αυτό τον άθλο.

Φωτό αρχείου

Άρθρο του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, σπάνιο φωτογραφικό υλικό και πρωτοσέλιδα ξένων εφημερίδων της εποχής και μαζί μία συλλεκτική αφίσα της ομάδας του Γουέμπλεϊ.

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου μαζί με τη «Live Sport» ένα περιοδικό-θησαυρός για τη βιβλιοθήκη κάθε Έλληνα φιλάθλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα