Στη φυλακή ο παιδόφιλος που επιχείρησε να απαγάγει 12χρονη

Τα αρνείται όλα ο 48χρονος αλλά δεν έπεισε κανέναν για την απόπειρα αρπαγής του κοριτσιού στη Ραφήνα

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες ο 48χρονος παιδόφιλος, ο οποίος επιχείρησε να αρπάξει ένα 12χρονο κορίτσι που έκανε ποδήλατο στη Ραφήνα, ακολουθώντας το επί ενάμισι χιλιόμετρο και επί 20 λεπτά, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

Ανακριτής και εισαγγελέας τον έκριναν επικίνδυνο διάπραξης νέων αδικημάτων και διέταξαν την προφυλάκισή του μετά την απολογία του για τις κατηγορίες της παρενόχλησης ανηλίκου και της απόπειρας αρπαγής παιδιού.

Ο 48χρονος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, μόνο λίγες ώρες αφότου επιχείρησε να πιάσει στον ιστό του το 12χρονο κορίτσι. Ο κατηγορούμενος ήθελε να πείσει την ανήλικη να μπει στο αυτοκίνητό του λέγοντάς της: «Γεια σου, κούκλα, θες να σε πάω κάπου; Μπες μέσα στο αυτοκίνητο να σε πάω εγώ, είναι νύχτα και επικίνδυνα να κυκλοφορείς μόνη σου». Το παιδί, που κατάλαβε τις προθέσεις του, αρνήθηκε να μπει στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να τον αποφύγει, περνώντας με το ποδήλατο από κεντρικούς δρόμους.

Ο παιδόφιλος ακολούθησε τη μικρή επί ενάμισι χιλιόμετρο και επί 20 λεπτά, από την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης στο κέντρο της Ραφήνας μέχρι το λιμάνι και την οδό Νηρέως, όπου φρέναρε το αυτοκίνητο μπροστά της, βγήκε έξω και της είπε με έντονο ύφος «Μπες μέσα τώρα», ενώ προσπάθησε να τη βάλει στο αυτοκίνητο με τη βία.

Τότε το κορίτσι έβαλε τις φωνές και έσπευσαν σε βοήθεια πολίτες που το άκουσαν. Λίγο αργότερα αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ποσότητα υπνωτικών χαπιών.

Στην απολογία του στον ανακριτή ο 48χρονος αρνήθηκε τις εις βάρος του κατηγορίες. Παραδέχθηκε πως ήταν στο σημείο όπου τον είδαν οι πολίτες, αλλά αρνήθηκε ότι ακολουθούσε το 12χρονο κορίτσι. Μάλιστα, ο συνήγορος υπεράσπισής του ζήτησε να βρεθούν βίντεο από κάμερες στην ευρύτερη περιοχή για να αποδειχθεί ο ισχυρισμός του.

Πάντως, δεν έπεισε τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, που διέταξαν την προσωρινή του κράτηση κρίνοντάς τον επικίνδυνο διάπραξης νέων αδικημάτων. Ας σημειωθεί πως, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 48χρονος είχε παρενοχλήσει και πριν από περίπου έναν μήνα το ίδιο κορίτσι, και πάλι όταν έκανε ποδήλατο.

«Ηταν η δεύτερη φορά που την προσέγγισε. Άρχισε με το “γεια σου, κούκλα”, το πιο χυδαίο πράγμα που μπορεί να πει κάποιος σε ένα παιδί» ανέφερε σε δηλώσεις της η μητέρα της μικρούλας και πρόσθεσε πως ο άνδρας είχε πιει, ήταν μεθυσμένος και η άρνηση της 12χρονης να μπει στο αμάξι του τού προκάλεσε εκνευρισμό. «Αυτός ο άνθρωπος ψαχνόταν να βρει ένα θύμα. Το είχε ξανακάνει» κατήγγειλε.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι έρευνες της Αστυνομίας για τυχόν διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων από τον κατηγορούμενο στο παρελθόν. Για τον λόγο αυτό έχουν κατασχεθεί και εξετάζονται το λάπτοπ και το κινητό του τηλέφωνο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα