Βιασμός 15χρονης: «Μου είπε πως ήταν φίλος των γονιών μου και τον πίστεψα»

Εντοπίστηκε DNA της ανήλικης στο Ι.Χ. του κατηγορουμένου, ο οποίος έχει εμπλακεί και σε άλλη υπόθεση βιασμού

Τρέμοντας και κλαίγοντας ασταμάτητα έδωσε την κατάθεσή της στους αστυνομικούς η 15χρονη από τη Λιβαδειά που έπεσε θύμα βιασμού από έναν 44χρονο, ο οποίος την προσέγγισε μέσω Instagram, μέσο στο οποίο η μαθήτρια διατηρούσε λογαριασμό! Η έφηβη αναφέρθηκε με λεπτομέρειες σε όσα φρικιαστικά έζησε στα χέρια του άντρα που βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για υπόθεση βιασμού και στο παρελθόν.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς η ανήλικη, ο 44χρονος την απείλησε δύο φορές να μην πει λέξη για ό,τι έγινε στους γονείς της. «Ηθελα να δω τον φίλο μου, ο οποίος μετακόμισε στον Βόλο. Το έγραψα στον λογαριασμό μου στο διαδίκτυο και τότε εκείνος προσφέρθηκε να με μεταφέρει στον Βόλο και να με βοηθήσει να δω το αγόρι μου. Μου είπε πως ήταν φίλος των γονιών μου και τον πίστεψα. Είχα σχολείο εκείνη τη μέρα και μου είπε πως δεν θα το λέγαμε στους γονείς μου και πως θα με πήγαινε το πρωί στον Βόλο και θα γυρνούσαμε το βράδυ. Όμως, σταμάτησε το αυτοκίνητό του στην Τιθορέα, έξω από τη Λιβαδειά, σε έναν χωματόδρομο και με βίασε. Με απείλησε εκείνη τη στιγμή να μην πω τίποτα στους γονείς μου» είπε η μαθήτρια, τονίζοντας ότι κατόπιν επισκέφθηκε τον φίλο της στον Βόλο και πως επέστρεψε στο σπίτι της την ίδια ημέρα με τον 44χρονο. «Και στην επιστροφή μού είπε να μην πω τίποτα στους δικούς μου» είπε η 15χρονη στους αστυνομικούς, η οποία αναμένεται να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Λίγες ημέρες μετά η ανήλικη αποφάσισε να μιλήσει τελικά στους γονείς της και εκείνοι έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία εντόπισε τον 44χρονο. Μάλιστα, από τις έρευνες που έγιναν στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε γενετικό υλικό της ανήλικης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε μία αλυσίδα της 15χρονης.

Λαβράκι έβγαλε η ΕΛ.ΑΣ. για το παρελθόν του άντρα, καθώς προέκυψε ότι και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για υπόθεση βιασμού και συγκεκριμένα για απόπειρα σε βάρος μιας 19χρονης, από κοινού με τον ανιψιό του, το 2014. Μάλιστα, είχε καταδικαστεί πρωτόδικα και εκκρεμεί το Εφετείο. Επίσης, είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία στον Ορχομενό Βοιωτίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα