Το τέρας της Λιβαδειάς που βίασε το κοριτσάκι

Τα στοιχεία της ταυτότητας και τη φωτογραφία του 44χρονου που συνελήφθη στις 28 Μαΐου επειδή βίασε μια 15χρονη από τη Λιβαδειά, και μάλιστα έχει κατηγορηθεί για υπόθεση βιασμού και στο παρελθόν, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία. Πρόκειται για τον Σωτήρη Σκαμαγκή του Λάμπρου και της Νίνας, που γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 1977 στην Αιτωλοακαρνανία.

Τα στοιχεία δημοσιεύτηκαν ύστερα από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας.

Ο 44χρονος προσέγγισε τη 15χρονη από τα social media και συγκεκριμένα από το Instagram, όπου η μαθήτρια διατηρούσε λογαριασμό. Αρχικά, της έστελνε φαινομενικά «άκακα» μηνύματα και μάλιστα της παρουσιάστηκε ως γνωστός των γονιών της, πείθοντάς την έτσι ότι δεν ήθελε από εκείνη κάτι… πονηρό, παρά μόνο τη φιλία της.

Τελικά, προσφέρθηκε να την πάει στον Βόλο να δει το αγόρι της, όμως λίγο προτού βγουν στην εθνική οδό, έστριψε και την πήγε σε ένα απόμερο σημείο κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό, όπου τη βίασε. Μάλιστα, στη συνέχεια την πήγε κανονικά στο αγόρι της και τη γύρισε στη Λιβαδειά!

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας η ανήλικη, ο 44χρονος την απείλησε δύο φορές να μην πει λέξη στους γονείς της για ό,τι έγινε. Όμως, η 15χρονη αποφάσισε να μιλήσει, με αποτέλεσμα να γίνει η σχετική καταγγελία και ο βιαστής να συλληφθεί ύστερα από την έκδοση σχετικού εντάλματος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα