Ο «δαιμονισμένος» ιερέας αντέγραψε τη βιτριολίστρια Έφη! Από το Δρομοκαΐτειο στον εισαγγελέα με χειροπέδες

Ανατριχιαστικές ομοιότητες παρουσιάζει η σατανική πράξη του 37χρονου Κόμβου που «ράντισε» με οξύ τους επτά μητροπολίτες

Ανατριχιαστικά πολλές ομοιότητες παρουσιάζει η σατανική πράξη του 37χρονου ιερέα Θεοφύλακτου Κόμβου να περιλούσει με καυστικό υγρό επτά δεσπότες στη Μονή Πετράκη με εκείνη της 35χρονης Έφης Κ., η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις Γυναικείες Φυλακές Ελεώνα Θηβών για την αρρωστημένη επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου 2020, στην Καλλιθέα!

Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά τις κινήσεις του «δαιμονισμένου» παπά, ο οποίος σκόρπισε τον τρόμο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Συνοδικού Δικαστηρίου προχθές το απόγευμα, θα διαπιστώσει ότι «αντέγραψε» την 35χρονη βιτριολίστρια της Αγίας Ελεούσας, από τη στιγμή που κατέστρωσε το σατανικό σχέδιό του ως την υλοποίησή του.

Η πρώτη ομοιότητα που εμφανίζουν οι δύο υποθέσεις συνίσταται στον τρόπο με τον οποίο ο ιερέας και η νεαρή ιδιωτική υπάλληλος προμηθεύτηκαν το καυστικό υγρό που χρησιμοποίησαν για να «τιμωρήσουν» τα πρόσωπα που θεωρούσαν ότι τους είχαν κάνει κακό.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ιερέα, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ο 37χρονος αγόρασε από το διαδίκτυο -αντί 40 ευρώ- το καυστικό υγρό με το οποίο «ράντισε» τους επτά μητροπολίτες, τον γενικό γραμματέα του Συνοδικού Δικαστηρίου, δύο δικηγόρους και έναν αστυνομικό. Ως γνωστόν, και η 35χρονη είχε προμηθευτεί μέσω διαδικτύου το βιτριόλι με το οποίο «σμπαράλιασε» το πρόσωπο της άτυχης Ιωάννας Παλιοσπύρου πριν από 13 μήνες.

Επίσης, και οι δύο χρησιμοποίησαν στις επιθέσεις θειικό οξύ. Οπως αναφέρουν πληροφορίες από εκκλησιαστικούς κύκλους, μάλιστα, ο ρασοφόρος είχε γεμίσει τα δύο μπουκάλια των 750 ml που έκρυβε στην τσάντα του με το βιτριόλι, το οποίο είχε αναμείξει με… υγρά μπαταρίας και ακουαφόρτε (!), ώστε να είναι σίγουρος ότι θα προκαλέσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά ή ακόμη και θάνατο στους άτυχους ιεράρχες πάνω στους οποίους ξέσπασε την οργή του!

Η αρρωστημένη εμμονή με τα θύματα και η δίψα για εκδίκηση είναι ακόμα μία ομοιότητα που παρουσιάζουν η 35χρονη Έφη Κ. και ο Θεοφύλακτος Κόμβος. Αν και η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ιερέα υποστηρίζει ότι δεν έχει σώας τας φρένας και ότι δεν έχει αντιληφθεί ακόμη τι έκανε στους δεσπότες, κάποιες αναρτήσεις που έκανε ο 37χρονος στο προφίλ του στο facebook δείχνουν ότι σχεδίαζε εδώ και αρκετό καιρό να προβεί σε κάποια ακραία ενέργεια, σε περίπτωση που του γνωστοποιούσαν την τελεσίδικη απόφαση για την καθαίρεσή του.

«Εμείς οι Σερραίοι όταν δίνουμε τον λόγο μας, τον κρατάμε. Κάτω από τα φουστάνια, που λέτε κάποιοι, φοράμε παντελόνια. Ας βγει η απόφαση και τότε δεν θα μιλήσω με λόγια, αλλά με πράξεις. Πάντοτε ήμουν πάπλωμα για όλους.

Ήρθε η ώρα, όμως, να μιλήσω, γιατί δεν γνωρίζετε τι γίνεται στην Εκκλησία, από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Και εγώ θα μιλήσω με αποδείξεις. Και τότε θα δείτε. Θα τρανταχτεί όλη η Εκκλησία» είχε απειλήσει στις 14 Απριλίου!

Ακατανόητο μίσος έδειξε ο «σατανικός» παπάς και κατά τη διάρκεια παραμονής του στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς: «Ηθελα να τους τιμωρήσω, επειδή με καθαίρεσαν. Ηθελα να τους αφήσω σημάδια από μένα»!

Ομοίως, η εμμονή της 35χρονης Εφης Κ. με την 34χρονη συντοπίτισσά της είχε φτάσει σε επίπεδο ψύχωσης, αφού είχε γίνει η σκιά της άτυχης κοπέλας.

Παρακολουθούσε μέρα νύχτα πού βρισκόταν χρησιμοποιώντας high tech εφαρμογές και τοποθετώντας ακόμη και GPS στο αυτοκίνητό της! Επίσης, η μεγάλη ποσότητα οξέως που χρησιμοποίησε η Έφη Κ. το μοιραίο πρωινό της 20ής Μαΐου 2020 δείχνει ότι ήταν αποφασισμένη να σκοτώσει την Ιωάννα, κάτι που διέκρινε και η 17η τακτική ανακρίτρια της Αθήνας, η οποία είχε αναρωτηθεί, απευθυνόμενη στην 35χρονη: «Αφού θέλατε να της προκαλέσετε σωματική βλάβη, γιατί επιλέξατε θειικό οξύ και σε αυτή τη μεγάλη ποσότητα;»

Από το Δρομοκαΐτειο στον εισαγγελέα με χειροπέδες και χωρίς τα ράσα του

Χωρίς τα άμφιά του, δεμένος πισώπλατα, με χειροπέδες, και με τη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα χθες το απόγευμα ο 37χρονος πρώην πλέον αρχιμανδρίτης Θεοφύλακτος Κόμβος, ο οποίος τραυμάτισε με καυστικό υγρό επτά μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη.

Ο βιτριολιστής παπάς δεν φορούσε τα ράσα του, αλλά ένα λευκό φανελάκι, καθώς προχθές καθαιρέθηκε από το Συνοδικό Δικαστήριο. Κατά την έξοδό του από το γραφείο του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό, ζήτω συγγνώμη. Τα υπόλοιπα θα τα πει ο δικηγόρος μου». Αμέσως μετά οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τη Δευτέρα. Νωρίτερα ο 37χρονος είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» και κατόπιν στο Δρομοκαΐτειο για ψυχιατρική αξιολόγηση, καθώς επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής υγείας. Μιλώντας στον ANT1 ο συνήγορός του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος τόνισε ότι ο εντολέας του χρήζει ιδιαίτερης ποινικής μεταχείρισης, καθώς είναι ψυχικά ασθενής και λαμβάνει βαριά φαρμακευτική αγωγή.

«Δεν θα τον αναλάμβανα, αν δεν ήξερα ότι χρήζει ειδικής ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Είναι νομικά και ιατρικά τεκμηριωμένο ότι δεν έχει σώας τας φρένας» τόνισε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Ο δικηγόρος ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του πελάτη του και έκανε γνωστό ότι πριν από ενάμιση μήνα ο πρώην κληρικός είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

«Η πράξη του ήταν αποτρόπαια, αλλά δεν ήθελε να τους βλάψει όλους, ήταν μια πράξη αγανάκτησης που κατέληξε στους τραυματισμούς» ανέφερε σε άλλες σε δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση, για να καταλήξει:

«Λόγω της ιδιαίτερης κατάστασής του, που χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, την οποία και θα ζητήσουμε, λάμβανε μια σειρά από φάρμακα, τα οποία χθες τη νύχτα δεν είχε μαζί του. Ζήτησα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, καθώς και ο ίδιος έχει τραυματιστεί».

Σύμφωνα, πάντως, με όσα δήλωσε ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τον 37χρονο στο Συνοδικό Δικαστήριο για υπόθεση ναρκωτικών, ο πρώην εντολέας του δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ ήταν άψογος στη συνεργασία που είχαν.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα