Ο Δήμος Κηφισιάς τίμησε την επέτειο των 200 χρόνων της Εθνικής Παλιγγενεσίας

«Η κληρονομιά της Επανάστασης του 1821» ήταν το θέμα που απασχόλησε τις εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς για τα 200 χρόνια της Εθνικής Παλιγγενεσίας με τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή ως ομιλητή, ύστερα από πρόσκληση του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου αλλά και της συντονίστριας αντιδημάρχου Κηφισιάς Νίνας Βλάχου.

Μάλιστα ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον υφυπουργό και επίτιμο αρχηγό ΓΕΣ για τη συμβολή του στην πρόσφατη ανακαίνιση της ιστορικής κηφισιώτικης έπαυλης του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος ως εκπρόσωπος του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Κώστα Τασούλα.

Μαζί τους ήταν και η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ντοκιμαντέρ ιστορικού περιεχομένου από την Προέδρου του ΝΠΔΔ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ», φιλολόγου, Δημοτικής Συμβούλου, Λίλας Παπαδημητρίου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα