Άρχισαν τα γυρίσματα των σειρών που θα προβληθούν τη νέα σεζόν στην TV

Με τον φόβο της μετάλλαξης Δέλτα, η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο τηλεοπτικό πλατό και ηθοποιοί πρώτης γραμμής αρχίζουν γυρίσματα, ώστε να προλάβουν τον ανταγωνισμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν! Από την Κρήτη έως την Κέρκυρα και τα προάστια της Αθήνας ακούγεται το χτύπημα από τις κλακέτες των σκηνοθετών και το «3, 2, 1, πάμε»!

Η «δημοκρατία» εισβάλλει, λοιπόν, στα γυρίσματα και κλέβει κλικ από διάφορες πρεμιέρες των γυρισμάτων.

Τα πρώτα κλικ από τον «Σασμό» της Κρήτης

Με φόρα άρχισαν τα γυρίσματα του «Σασμού» στην Κρήτη! Στη Φαλάσαρνα βρέθηκαν τη Δευτέρα 5 Ιουλίου ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος, το συνεργείο και οι πρωταγωνιστές της σειράς που θα προβληθεί στον Alpha, Ορφέας Αυγουστίδης και Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη.

Το ρεπεράζ για την εύρεση των κατάλληλων τοποθεσιών κράτησε αρκετή ώρα μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο σημείο για να στηθούν οι κάμερες και να αρχίσουν οι πρώτες λήψεις.
Στο πανέμορφο τοπίο γυρίστηκαν οι πρώτες σκηνές, μέσα στα χρώματα του δειλινού και στο φως του φεγγαριού. Χθες η ομάδα βρέθηκε στο Ρέθυμνο, όπου οι κάμερες κατέγραψαν υπέροχα καρέ. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν γυρίσματα στα Χανιά, στο Βάμος, στους Μαχαιρούς και αλλού.

Η ιστορία του «Σασμού» διαδραματίζεται στις υπέροχες τοποθεσίες της Κρήτης. Στο επίκεντρο βρίσκονται δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, σε χρόνο σημερινό και τόπο την Κρήτη. Ενας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση.

Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι, «μπουσουλώντας» στον έρωτα, δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Μπορεί ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»; «Σασμός» είναι η συμφιλίωση, το «φίλιωμα», τo «φτιάξιμο». Το «σιάξιμο». Το άτυπο εθιμοτυπικό τελετουργικό για να μη συνεχιστεί η αιματηρή αναμέτρηση για το τέλος μιας βεντέτας. Ευδοκιμεί στην Κρήτη, εκεί όπου οι βεντέτες αρχίζουν, εκεί όπου οι βεντέτες τελειώνουν.

Αντίστροφη μέτρηση στον Alpha για την «Πεθερά»

H πανέμορφη Παναγιώτα Βλαντή έπειτα από τον γάμο… πήγε για διάβασμα και όχι για μήνα του μέλιτος! Πιστή στο καθήκον, η νεόνυμφη ηθοποιός -η οποία παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Βλάχο στις 12 Ιουνίου- έχει μπει σε ρυθμούς γυρισμάτων για χάρη της νέας σειράς του Alpha «H πεθερά»!

Σε κλίμα ζεστό και φιλικό έγινε, μάλιστα, την Τρίτη 29 Ιουνίου η πρώτη συνάντηση των ηθοποιών της οικογενειακής κωμικής παραγωγής και η «δημοκρατία» έχει και τις σχετικές φωτογραφίες. O σκηνοθέτης της σειράς Πιέρρος Ανδρακάκος ζήτησε από τους ηθοποιούς του να κάνουν την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου και οι καλλιτέχνες Παναγιώτα Βλαντή, Μάριος Αθανασίου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Φωτεινή Ντεμίρη, Παρθένα Χοροζίδου, Αννα Μενενάκου και Βίλμα Τσακίρη πήραν πρώτοι τον λόγο και ακολούθησαν όλοι οι άλλοι με όρεξη και κέφι.

Το σενάριο υπογράφουν η Γωγώ Φώτου και ομάδα σεναριογράφων και είναι βασισμένο στο format «La suegra», που στα ελληνικά τιτλοφορείται «Η πεθερά». Η παραγωγή είναι της Tanweer Productions. Σύμφωνα με την υπόθεση του σεναρίου, η Ρωξάνη Ταβουλαρέα, μια γυναίκα στα πενήντα της χρόνια, καλείται να κάνει… επανεκκίνηση στη ζωή της.

Τρία παιδιά, δύο νύφες και ένας γαμπρός, θα τη δυσκολέψουν αρκετά. Ενας ερωτοχτυπημένος ανταγωνιστής, ο περίφημος Θωμάς Παπαπέτρου, θα βρεθεί και πάλι στον δρόμο της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Ελλη, η κολλητή της φίλη, είναι πλέον ζευγάρι με τον παλιό της έρωτα, τον Δημήτρη. Πόσα πια ν’ αντέξει κανείς;

«Αγάπη παράνομη» με Καραμπέτη και Ψαρρά στη συχνότητα της ΕΡΤ

Στα γυρίσματα της νέας σειράς εποχής της ΕΡΤ βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός και μας χάρισε απίθανα στιγμιότυπα με την υπέροχη θεατρική ηθοποιό Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τον Νίκο Ψαρρά, ο οποίος πέρσι στις «Άγριες μέλισσες» ως σύζυγος της Βιολέτας, ο Σταμάτης με το όνομα, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Στην Κέρκυρα του 1906 μεταφερόμαστε μέσα από τα γυρίσματα της νέας μίνι δραματικής σειράς εποχής της ΕΡΤ «Αγάπη παράνομη», με πρωταγωνιστές τους δύο αξιόλογους ηθοποιούς να ζωντανεύουν, με αριστοτεχνικό τρόπο, στη μικρή οθόνη το ομότιτλο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, που θα απολαύσουμε από την ΕΡΤ1 τη νέα σεζόν.

Ως γνωστόν, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, δύο φορές την εβδομάδα, στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ1 θα φιλοξενούνται σειρές μυθοπλασίας βασισμένες σε διηγήματα Ελλήνων λογοτεχνών.

Η σειρά, έξι επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα, «ζωντανεύει» μια ιστορία παράφορου και παράνομου πάθους, σε μια πατριαρχική κοινωνία, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές των ηρώων, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με τα πιο επικίνδυνα μυστικά, που δεν τολμούν να ομολογήσουν ούτε στους ίδιους τους εαυτούς τους.

Ο Στάθης Θεριανός (Νίκος Ψαρράς), παντρεμένος με τη Διαμάντω (Καρυοφυλλιά Καραμπέτη) και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ερωτεύεται κρυφά και κεραυνοβόλα τη νεαρή Xρυσαυγή (Ευγενία Ξυγκόρου), την περιζήτητη κόρη του εύπορου Σπύρου Ασπρέα (Γιάννης Νταλιάνης). Η σκέψη της τον τρελαίνει τόσο, που, προκειμένου να την έχει κοντά του, κάνει τα πάντα για να την παντρέψει με τον γιο του Γιώργη (Μιχαήλ Ταμπακάκης).

Η Διαμάντω είναι η μόνη που κάτι υποψιάζεται και προσπαθεί να αποτρέψει το προξενιό, καθώς γνωρίζει τη μαύρη «σκιά» του άντρα της, ο οποίος, ωστόσο, έχει υπάρξει υποδειγματικός σύζυγος και πατέρας. Ο Γιώργης και η Χρυσαυγή παντρεύονται και όταν ο Γιώργης φεύγει για να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του, η Χρυσαυγή βρίσκεται στο «έλεος» του Θεριανού και του θηρίου που ξυπνάει μέσα του…

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα