Πορείες κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών

Συγκεντρώσεις κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών και των μέτρων κατά του Covid-19 πραγματοποιήθηκαν χθες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Δράμα, Ηράκλειο και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας από το κίνημα Ελεύθεροι Ξανά. Δεκάδες άτομα, κρατώντας πλακάτ και ελληνικές σημαίες, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, φωνάζοντας συνθήματα διαμαρτυρίας για τα μέτρα που ελήφθησαν και που προβλέπουν, μεταξύ άλλων, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες.

Παράλληλα, συγκέντρωση κατά των εμβολιασμών πραγματοποιήθηκε και στην πλατεία Ομονοίας, με τους γύρω δρόμους να μένουν κλειστοί. Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν αφίσες του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά του Φαίδωνα Βοβόλη, που, όπως έγραφαν τα πλακάτ, είναι «ο μαχητικός καθηγητής Ιατρικής» και «ο μοναδικός Ελληνας με πολιτικές αξιώσεις, που καλεί τους Ελληνες να βγουν στους δρόμους απέναντι σε αυτή την υγειονομική χούντα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα