Τέρας! Ξυλοκόπησε και έσυρε στα βράχια τη Γαρυφαλλιά

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η κοπέλα πνίγηκε, ανήμπορη να αντιδράσει, όταν ο 30χρονος την πέταξε στη θάλασσα!

Κόμπο στο στομάχι προκαλούν τα ευρήματα της εξέτασης που διενήργησε στη σορό της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά με επικεφαλής τον Ηλία Μπογιόκα. Και αυτό, γιατί τα σημάδια στο άψυχο σώμα της άτυχης κοπέλας μαρτυρούν πως ο 30χρονος Δημήτρης Βέργος την ξυλοκόπησε αλύπητα και την έσυρε στα βράχια πριν τη ρίξει, τελικά, στη θάλασσα, όπου βρήκε τον θάνατο από πνιγμό!

Σύμφωνα με την έκθεση των ιατροδικαστών, που αναμενόταν με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον, όταν η σορός της φαρμακοποιού από το Βέλο Κορινθίας ανασύρθηκε από τους λιμενικούς, έφερε μώλωπα από γροθιά στο δεξί μάτι, γδαρσίματα στη δεξιά πλευρά του σώματός της και την πλάτη, καθώς και ένα τραύμα 4-5 εκατοστών στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της.

Επιπλέον, στην ιατροδικαστική έκθεση επισημαίνεται πως οι βρεγματικές ραφές του κρανίου της 26χρονης άνοιξαν από τα χτυπήματα στα βράχια, αλλά η πιο σοκαριστική διαπίστωση ήταν ότι όλα τα χτυπήματα, όπως και το σύρσιμο στα βράχια, έγιναν ενώ η Γαρυφαλλιά ήταν εν ζωή!

Τέλος, η αδικοχαμένη φαρμακοποιός έφερε σημάδια από χτυπήματα στον δεξιό μαστό, ενώ στον λάρυγγα και στους πνεύμονές της βρέθηκε μεγάλη ποσότητα θαλασσινού νερού.

Όπως καταλήγει ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, οι κακώσεις που έφερε η 26χρονη, κυρίως αυτές στο κεφάλι, ήταν ικανές να προκαλέσουν αναισθησία και έντονο άλγος.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι ο 30χρονος γρονθοκόπησε τόσο άγρια τη νεαρή κοπέλα, ώστε της άνοιξε το κρανίο! Στη συνέχεια, όπως ήταν πεσμένη στο έδαφος, την άρπαξε, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στο γκρεμό σαν σακί, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή!

Καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις της ή ήταν ζαλισμένη από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί, η κοπέλα ήταν ανήμπορη να αντιδράσει για να σώσει τον εαυτό της, με αποτέλεσμα να πνιγεί όταν τελικά βρέθηκε στη θάλασσα!

Πριν ακόμη ολοκληρωθεί η νεκροτομή στη σορό της Γαρυφαλλιάς, ο ιατροδικαστής ήταν πεπεισμένος πως η 26χρονη ξυλοκοπήθηκε. Ωστόσο, περίμενε και τις φωτογραφίες από το σημείο όπου δολοφονήθηκε, προκειμένου να κάνει σύγκριση με τα τραύματα και να καταλήξει σε ένα οριστικό συμπέρασμα για το τι ακριβώς συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής της 16ης Ιουλίου, αν, δηλαδή, ο δράστης χτύπησε με τα χέρια του τη φαρμακοποιό πριν τη «γκρεμίσει» στα απόκρημνα βράχια της Φολεγάνδρου!

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης καταρρίπτουν τον ισχυρισμό του 30χρονου ότι έριξε στο κενό τη σύντροφό του πάνω σε μια «στιγμιαία έκρηξη νεύρων», την οποία πυροδότησε η διαφωνία που είχαν πιο πριν για ασήμαντο λόγο. Οπως όλα δείχνουν, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος ήταν αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους για να εξοντώσει την άτυχη κοπέλα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα