Το κράτος υπέρ του εποικισμού

Η αντίσταση στον εποικισμό που προβλήθηκε στον Eβρο, τελικά, ήταν μια εξαίρεση στον κανόνα της άνευ όρων παράδοσης της πατρίδας στους επήλυδες. Αυτό φανερώνουν όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, με πρωταγωνιστές κυβερνητικούς παράγοντες και διάφορους αλλοδαπούς, που συμπεριφέρονται σαν κτήτορες της χώρας μας.

Οι Έλληνες μένουν κλειδαμπαρωμένοι στα σπίτια τους και τους έχει διά ροπάλου απαγορευτεί ακόμα και ο εκκλησιασμός. Σε περίπτωση που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν κάποια από τις μετακινήσεις τους, το κράτος επιβάλλει πρόστιμα και προβλέπει διάφορες κυρώσεις – ανάλογα με τον βαθμό του παραπτώματος. Την ίδια στιγμή, στους αλλοδαπούς, που αλωνίζουν σε μπουλούκια ελεύθεροι, γίνονται απλές συστάσεις. Eπειτα από την κοινωνική κατακραυγή που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για την ευνοϊκή μεταχείριση των αλλοδαπών σε αυτή την περίπτωση (ένα θέμα το οποίο έθιξε πρώτη η «δημοκρατία») η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να πάρει θέση και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης δήλωσε ότι τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται θα κρατούνται από το μηνιαίο επίδομα που παίρνουν οι αλλοδαποί – μια ατυχέστατη δήλωση, η οποία ουσιαστικά συνιστά ανοιχτό κάλεσμα σε εποικιστικά κύματα να προτιμήσουν την Ελλάδα, μια και εγγυάται την καταβολή επιδόματος!

Οι δομές φιλοξενίας, που υποτίθεται ότι θα έκλειναν, ουσιαστικά έμειναν ανοιχτές. Το ΑΜΚΑ που έδινε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους ανεξαιρέτως τους ξένους που εισέρχονταν παράνομα στην Ελλάδα μετεξελίχθηκε σε προσωρινό αριθμό ασφάλισης και υγειονομικής περίθαλψης αλλοδαπών, τον οποίο χορηγεί αφειδώς η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Οι αιτήσεις ασύλου μπορούν να υποβάλλονται ξανά από τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες – παρόλο που η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί ότι δεν πρόκειται να τις εξετάζει όσο διαρκεί η πανδημία του κορoνοϊού, ενώ με ΦΕΚ ενημερώθηκαν οι Ελληνες πως 28 δομές προσφύγων συστάθηκαν καθ’ άπασαν την επικράτεια.

Το πρόγραμμα της αντικατάστασης των Ελλήνων από αφροασιατικούς πληθυσμούς συνεχίζεται και οι βασανισμένοι πολίτες αυτής της χώρας πληρώνουν φόρους ώστε να χρηματοδοτούν τον αφανισμό του έθνους μας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα