Ουαί υμίν, Γραμματείς και Φαρισαίοι…

Η χριστιανομαχία καλά κρατεί στην Ελλάδα του 2020. Το κράτος, τα κόμματα, η κατεστημένη ενημέρωση αλλά και η ενσωματωμένη στο σύστημα «διανόηση» ανακάλυψαν τα εξιλαστήρια θύματα της πανδημίας του κορονοϊού. Είναι ένας ιερέας που κοινώνησε λίγους πιστούς στο Κουκάκι και ο μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος που τέλεσε «παράνομη» θεία λειτουργία την Κυριακή των Βαΐων. Σε αυτούς ρίπτεται ο λίθος του αναθέματος για την πανδημία αλλά και για τις οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες από την επιβολή του καθεστώτος της καραντίνας και των παντοειδών απαγορεύσεων.

Οι λαθρομετανάστες κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και διαδηλώνουν ελεύθερα διασπείροντας τον ιό, οικογένειες από Ρομά οργανώνουν γαμήλια γλέντια, αλλά η κυβέρνηση, οι κρατικοί αξιωματούχοι, η Δικαιοσύνη και οι δημοσιογράφοι δαχτυλοδείχνουν τον ιερέα στο Κουκάκι και τον μητροπολίτη Κερκύρας ως ενόχους της πανδημίας και δημόσιους κινδύνους, και ταυτόχρονα δημιουργούν συνθήκες επικοινωνιακού λιντσαρίσματος.

Είναι ξεκάθαρη η μεροληψία σε βάρος της Εκκλησίας μας από το σύμπλοκο της εξουσίας, που έχει τη δύναμη να ορίζει τι είναι καλό και τι κακό, τι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και τι προς αποφυγή. Η ίδια εξουσία που χρεοκόπησε την Ελλάδα και συγκάλυψε τις πολιτικές κακουργίες δεκαετιών σε βάρος του λαού και του έθνους είναι εκείνη που θέλει να κάνει… κάθαρση διώκοντας ιερείς για «παράνομη» μετάληψη και «παράνομες» θείες λειτουργίες.

Η εφημερίδα μας έχει κατ’ επανάληψιν επισημάνει τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά που χρησιμοποιούν και η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί παραγωγής κυρίαρχης ιδεολογίας όποτε θέλουν να κρίνουν ζητήματα και γεγονότα σχετιζόμενα με την πίστη μας και έχει αποκαλύψει στους αναγνώστες τον βασικό στόχο των επιθέσεων των νεοταξικών κύκλων. Δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Χριστό.

Το κύριο άρθρο της «κυριακάτικης δημοκρατίας», μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής: «Οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης δεν μπορούν να κρατήσουν κρυφό ότι στόχος τους δεν είναι κανένας άλλος παρά ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Αυτός ενοχλεί. Εκείνος είναι το καρφί στο μάτι της νεοταξικής λαίλαπας. Ολα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις».

Ουαί υμίν, Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα