Θέλουν κυριαρχία, όχι αφομοίωση

Το Ισλάμ δεν είναι μόνο μια θρησκεία. Για έναν πιστό μουσουλμάνο είναι τα πάντα – και η γη και ο ουρανός του. Το Κοράνι δεν περιλαμβάνει μόνο μεταφυσικού τύπου διδαχές, ηθικές παραινέσεις και συμβουλές, αλλά είναι ο φυσικός φορέας, το ιερό βιβλίο που περιγράφει μια απόλυτη ιδέα. Ο ισλαμισμός αποτελεί ένα ολιστικό σύστημα το οποίο περιλαμβάνει και μεταφυσικού τύπου διδαχές και ηθικές παραινέσεις αλλά και ένα σαφές και αμετάβλητο στον χρόνο ποινικό και αστικό δίκαιο, εφαρμοστέο απ’ όλους και σε κάθε περίπτωση.

Η αρμονική συνύπαρξη ισλαμικών πληθυσμών και χριστιανικών είναι ένα σχήμα το οποίο βρίσκεται μόνο στις στερεοτυπικές και αφελείς αντιλήψεις των οπαδών της πολιτικής ορθότητας και των συστηματικών χρηστών τής -κενής περιεχομένου- λέξεως «ισλαμοφοβία».

Πέρα από την αξιολογική (περί καλού και κακού) κρίση των διάφορων συστημάτων, υπάρχει η πολιτική εκτίμηση, η οποία βασίζεται σε εμπειρία αιώνων, που λέει ότι το Ισλάμ είναι ασύμβατο με τον δικό μας τρόπο ζωής.

Η γυναίκα στον κόσμο όπου κυριαρχεί ο ισλαμισμός θεωρείται ον δευτέρας κατηγορίας. Οι «άπιστοι» είναι πάντα… αναλώσιμοι και στόχοι προς υποταγή, ενώ η αντιμετώπιση προς τα ζώα δεν επιδέχεται ακριβούς περιγραφής διότι ξεπερνά ακόμα και τα όρια της φρίκης. Αίσθηση έκανε την προηγούμενη εβδομάδα δημοσίευση της ομάδας του facebook «Ζώα, Άνθρωποι και Φύση», όπου καταγγέλλεται η συστηματική σφαγή οικόσιτων ζώων αλλά και ζώων συντροφιάς στη Μόρια της Λέσβου από λαθρομετανάστες, με την ανοχή του κράτους και υπό τα αδιάφορα όμματα των Αρχών. Μεταξύ άλλων αναφέρεται στην καταγγελία:

«Τείνει να γίνει καθημερινότητα η κλοπή και σφαγή ζώων στην ευρύτερη περιοχή της Μόριας, στη Λέσβο. Το φρικτό φαινόμενο επιτείνεται από την αδιαφορία των αστυνομικών, δικαστικών και πολιτικών Αρχών της Λέσβου.

Στην ύπαιθρο συναντά κανείς σφαγμένα και γδαρμένα πρόβατα και κοτόπουλα και δηλητηριασμένα σκυλιά. Πρόκειται για εικόνες φρίκης, πλήρους διάλυσης και ασυδοσίας, που οδηγούν σε απόγνωση τους κατοίκους της περιοχής. Το Σάββατο της Ανάστασης, 18/4/2020, ο Άνταμ, ένα Ροτβάιλερ τεσσάρων ετών, βρέθηκε από τον ιδιοκτήτη του Π.Μ. δηλητηριασμένος στο κτήμα του.

Ο Άνταμ είναι το τελευταίο μόνο θύμα στον μακρύ κατάλογο των δολοφονημένων σκυλιών στην περιοχή. Καθώς υπερασπίζονται το νοικοκυριό των ανθρώπων που τα αγαπούν και τα φροντίζουν, είναι συχνά ο πρώτος στόχος των εισβολέων. Γύρω από το πτώμα του Ανταμ κείτονταν, άγρια σφαγιασμένα, τέσσερα πρόβατα και τριάντα πέντε κότες. Το χώμα ήταν νωπό από το αίμα των άτυχων ζώων».

Όταν οι άνθρωποι που επιδιώκουν να αλλάξουν ζωή ξεκινούν έτσι την… εξοικείωσή τους με την Ελλάδα, άπαντες μπορούν να φανταστούν τι πρόκειται να ακολουθήσει. Θα θελήσουν να κυριαρχήσουν, όχι να αφομοιωθούν. Αυτό επιβάλλει η πίστη τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα