Πρόβες πολέμου στα hot spots

Η αποκάλυψη της «δημοκρατίας» είναι συγκλονιστική: Στα hot spots οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες προβάρουν, με εισαγόμενους τζιχαντιστές, την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η εφημερίδα μας σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της, ενορχηστρωτής των εκτρόπων του Φεβρουαρίου στη Μόρια ήταν η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ σε συνεργασία με ΜΚΟ.

Μεταξύ άλλων, το άρθρο ανέφερε ότι στα επεισόδια συμμετείχαν «άνω των 2.000 λαθραίων αφγανικής καταγωγής, κυρίως νεαρής ηλικίας, με διάταξη παρόμοια με αυτή που εφαρμόζουν οι τρομοκράτες τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και, κυρίως, σε πυκνούς κατοικήσιμους ιστούς. Η στρατιωτικού τύπου επιχείρηση των λαθραίων περιελάμβανε τρομοκράτηση των κατοίκων, περικύκλωση της πόλης από διαφορετικές κατευθύνσεις, φραγμούς συγκοινωνιακών αρτηριών και αποκλεισμό του κέντρου από το υπόλοιπο νησί. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στα επεισόδια κεντρικό ρόλο διαδραμάτισαν περίπου 70 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους».

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι υπεύθυνοι υπουργοί για την αντιμετώπιση της εποικιστικής απειλής και του μέγιστου κινδύνου που αποτελεί η τουρκική επιθετικότητα ποζάρουν μπροστά από κοντέινερ τα οποία θα στεγάσουν τους απεσταλμένους του Ερντογάν και έχουν παραδώσει -σε κρίσιμες για την εθνική ασφάλεια περιοχές- εξουσίες σε σκοτεινές ΜΚΟ που απεργάζονται την καταστροφή της πατρίδας μας. Επιπλέον, αντί να λαμβάνουν πολιτικές πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά σε περαιτέρω εποικιστικά κύματα, μιλούν διαρκώς για «φιλοξενία», επιδόματα και πρόθεση «ενσωμάτωσης» των λαθρομεταναστών στον κοινωνικό ιστό.

Οι κλειστές δομές διαμονής των λαθρομεταναστών αποτελούσαν προεκλογική εξαγγελία του κυβερνώντος κόμματος και παραμένουν εξαγγελία. Τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση δεν έχει δρομολογηθεί και οι κουβαλητοί της Αγκυρας σουλατσάρουν ανενόχλητοι στην Ελλάδα.
Είναι ντροπή και για το έθνος και για τον λαό να έχει καταντήσει η χώρα μας προπονητήριο των τζιχαντιστών και πεδίο δράσης των Τούρκων πρακτόρων, πολλοί εκ των οποίων παίρνουν και επιδόματα εμφανιζόμενοι ως… πρόσφυγες.

Η πολιτική ηγεσία φέρει ακεραία την ευθύνη για όσα έχουν συμβεί και για όσα συμβούν στο άμεσο μέλλον.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα