Αποκαλύψεις για τα Ellinika Hoaxes

Αύριο στην «κυριακάτικη δημοκρατία» έρχονται αποκαλύψεις για τους λογοκριτές του διαδικτύου που χειρίζονται την ιστοσελίδα Ellinika Hoaxes. Η εφημερίδα μας δέχτηκε επίθεση στην αξιοπιστία της, η οποία είναι η βασική προϋπόθεση για τη συνέχιση της σχέσης της με τους αναγνώστες, επειδή οι «ειδήμονες» της προαναφερθείσας ιστοσελίδας χαρακτήρισαν fake news το δημοσίευμα της «δημοκρατίας» στο οποίο ο μηχανολόγος – ηλεκτρολόγος και μηχανικός περιβάλλοντος δρ Θεόδωρος Μέτσης δήλωσε πως οι συχνότητες της τεχνολογίας 5G επηρεάζουν αρνητικά την απορρόφηση οξυγόνου στον οργανισμό και, κατ’ επέκταση, την εξέλιξη του κορονοϊού.

Άτομα που δεν έχουν ούτε ένα μικρό κλάσμα από τις ακαδημαϊκές περγαμηνές του δρος Θεοδώρου Μέτση, με απλή… αναζήτηση στο διαδίκτυο κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αποτελεί «ψευδή είδηση» η επιστημονική άποψή του.

Η «δημοκρατία», μόλις αντελήφθη την άδικη επίθεση στην εγκυρότητα του δημοσιεύματός της, απέστειλε στα Ellinika Hoaxes μια σειρά από αποδείξεις για την ουσία των λεγομένων του δρος Θ. Μέτση. Σε αυτές τις αποδείξεις, τις οποίες έχουν εδώ και καιρό συγκεντρώσει οι επιστημονικοί συνεργάτες της εφημερίδας μας, περιλαμβάνονται πορίσματα και επεξεργασμένα δεδομένα ερευνών, δημοσιεύσεις σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά κ.ά. Σε αυτή την επικοινωνία ρωτούνταν τα Ellinika Hoaxes αν αμφισβητούν τα συγκεκριμένα αμάχητα τεκμήρια. Εκείνοι απάντησαν ύστερα από πάροδο τριών ημερών και ο πυρήνας των ισχυρισμών τους ήταν ότι τμήμα της επιστημονικής κοινότητας δεν… συμφωνεί με τις δημοσιεύσεις και τα πορίσματα των ερευνών που τους στείλαμε. Λες και τα Ellinika Hoaxes με τους συντελεστές τους (για τις ιδιότητες, την κατάρτιση και τις επιδόσεις των οποίων σε διάφορους τομείς θα διαβάσετε πολλά αύριο) έχουν αναλάβει τη δουλειά της επιτροπής για τα βραβεία Νόμπελ και κρίνουν επιστημονικές δημοσιεύσεις!

Φυσικά, αδήλωτη πρόθεση είναι η λογοκρισία. Στις επιστημονικές διαφωνίες δεν φιμώνεται η μία πλευρά από τα ΜΜΕ για να παρουσιαστεί μόνο η άλλη. Αποστολή της εφημερίδας μας είναι να παρουσιάζει όλα τα δεδομένα, αλλά και να αμυνθεί μέχρι τέλους για το δικαίωμα στη δημοσίευση. Επιπλέον, υποχρέωση της εφημερίδας μας είναι να οδηγήσει τους λογοκριτές στη Δικαιοσύνη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα