Στο έλεος των ΜΚΟ

Στην Ελλάδα δεν κυβερνούν οι Ελληνες αλλά οι ξένοι. Οι πλούσιοι ξένοι εξουσιάζουν με το χρέος και τα Μνημόνια και οι φτωχοί για να ορίσουν τον τόπο μας χρησιμοποιούν τις ΜΚΟ, τους μεγάλους αριθμούς τους και τη χρήση βίας. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια για τον τόπο.

Τα γεγονότα στη Μόρια ακόμη μία φορά έδειξαν πόσο επικίνδυνες για τη δημόσια τάξη και την εθνική ασφάλεια μπορεί να γίνουν οι ΜΚΟ, που λειτουργούν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα. Ορισμένες από τις ΜΚΟ δεν ασχολούνται μόνο με τη μεγάλη μπίζνα του μεταναστευτικού – εποικιστικού προβλήματος της χώρας, αλλά είναι κανονικότατες σφηκοφωλιές πρακτόρων που οργανώνουν και εκτελούν επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης εντός της επικράτειάς μας.
Στη Μόρια, όπως μαρτυρούν έγκυρες πηγές από υπηρεσίες ασφαλείας της πατρίδας μας, η «εξέγερση» ξεκίνησε έπειτα από παρότρυνση στελεχών ορισμένων ΜΚΟ. Στοιχεία για τη δράση αρκετών υπάρχουν, οι νόμοι υπάρχουν, αλλά είτε απουσιάζει η πολιτική βούληση να αφαιρεθούν οι… υπερεξουσίες που έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους οι ΜΚΟ είτε δεν υπάρχει η ικανότητα. Και στις δύο περιπτώσεις δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τους καθ’ ύλην αρμοδίους.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η συζήτηση για την καταγραφή και τον έλεγχο των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα δεν είναι τωρινή. Λόγος γίνεται εδώ και χρόνια, αλλά τα λόγια μένουν στα χαρτιά και δεν μετουσιώνονται σε έργα. Στις 14 Απριλίου 2020 δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως [ΦΕΚ τ.Β’ 1382] η ΚΥΑ 3063/27-3-2020 των υπουργών Οικονομικών και Μετανάστευσης και Ασύλου, με την οποία ρυθμίζονται ζητήματα λειτουργίας του ανασυσταθέντος Μητρώου Ελληνικών και Ξένων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) και του νεοσυσταθέντος Μητρώου Μελών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ).

Ο κατάλογος με τις ΜΚΟ δεν έχει γίνει ακόμα. Οι παράνομες και οι ύποπτες δεν έχουν κλείσει. Τα στελέχη τους που εμπλέκονται σε υποθέσεις κατασκοπίας, σε δολιοφθορές, σε υποκίνηση βίας και σε οικονομικές λοβιτούρες δεν έχουν διωχθεί, και το κρατικό και ευρωπαϊκό παραδάκι συνεχίζουν να το παίρνουν κανονικά!
Η Ελλάδα στο έλεος των ΜΚΟ…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα