Η μεγάλη μπίζνα του Μεταναστευτικού

Το «καθαρό» χρήμα είναι δύσκολο, λίγο και φορολογείται βαριά. Το «βρόμικο» είναι πολύ, βγαίνει εύκολα (αρκεί να έχεις τις κατάλληλες γνωριμίες) και έχει μηδενική φορολογία. Το κράτος κάνει ότι δεν το γνωρίζει, δεν το βλέπει, δεν μπορεί να το αγγίξει, αλλά ορισμένοι επίορκοι κρατικοί λειτουργοί γνωρίζουν πού βρίσκεται και ποιοι το κατέχουν, το βλέπουν και το αγγίζουν για τα καλά!

Μια από τις μεγαλύτερες μπίζνες των εποχών μας βρίσκεται στην «γκρίζα ζώνη» της νομιμότητας και της παρανομίας, του νόμιμου και του ηθικού, του δέοντος και του μη δέοντος. Το «εμπόρευμα» αυτής της επιχείρησης αποδίδει κέρδη που… παλινδρομούν κάπου ανάμεσα στο επίσημο και το ανεπίσημο χρήμα. Σε όποια μεριά και αν κάθεται η μπίλια των κερδών από το Μεταναστευτικό, το χρήμα του εποικισμού της Ελλάδας και της Ευρώπης από ισλαμιστές είναι πολύ, υπερβολικά πολύ για να αγνοηθεί.

Στη χρεοκοπημένη Ελλάδα, που είδε περίπου 1.000.000 από τα παιδιά της να μεταναστεύουν σε άλλες χώρες επειδή δεν έβρισκαν μεροκάματο, το κράτος σκορπίζει χρήμα με ουρά στις ΜΚΟ που ασχολούνται με το Μεταναστευτικό. Η «δημοκρατία» χθες απόκάλυψε ότι το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου δύο ημέρες πριν από τον εμπρησμό και την πυρπόληση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια ενέκρινε χορήγηση 890.000 ευρώ στη ΜΚΟ SolidarityNow του Τζορτζ Σόρος για τη στέγαση μικρού αριθμού ασυνόδευτων ανηλίκων! Από την Ε.Ε. προέρχονταν 660.000 ευρώ και τα υπόλοιπα τα χρεώνονταν οι Ελληνες φορολογούμενοι πολίτες.

Δίχως καμία αμφιβολία, η χρονική συγκυρία είναι εξαιρετικά ύποπτη και μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστους συνειρμούς. Ακόμα χειρότερο -νόμιμο μεν, αλλά όχι και τόσο επιτρεπτό από απόψεως ηθικής- είναι το γεγονός ότι γενική διευθύντρια της οργάνωσης SolidarityNow είναι η Αντιγόνη Λυμπεράκη, εξαδέλφη του πρωθυπουργού!

Σε οποιαδήποτε χώρα με δημοκρατικά αναπτυγμένο σύστημα και με παρατάξεις, που θα χαρακτηρίζονταν από τον σεβασμό στους γραπτούς αλλά και στους άγραφους νόμους, μόνο αυτό το γεγονός θα αρκούσε για να προκαλέσει σάλο και για να οδηγήσει σε σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές στον πολιτικό χάρτη.

Όμως, στην Ελλάδα του κοτζαμπάσικου πνεύματος, της απροκάλυπτης οικογενειοκρατίας και της θεσμοθετημένης προστασίας των λίγων από τους πολλούς (ενώ θα έπρεπε να προστατεύονται οι πολλοί από τους λίγους ισχυρούς) ουδείς νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί ή, έστω, να προσπαθήσει να τηρήσει τα προσχήματα.

Οι Ελληνες πληρώνουν αδρά, από το υστέρημά τους, την αλλαγή πληθυσμού της πατρίδας και στέλνουν -μέσω της υπερφορολόγησής τους- επιταγές με παχυλά ποσά σε οργάνωση του σκοτεινού δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος, στην οποία γενική διευθύντρια είναι η εξαδβέλφη του πρωθυπουργού!

Μπανανία κανονική, δηλαδή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα