Να ποιος είναι ο εχθρός μας!

Το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» με το σιχτίρισμα προς τον τύραννο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν -συν τοις άλλοις- αποκαλυπτικό. Η ευθεία διατύπωση που χρησιμοποίησε η εφημερίδα μας (που βρίσκεται στον νου και στα χείλη των περισσοτέρων Ελλήνων) έγινε αφορμή για να φανεί ο αληθινός χαρακτήρας της χώρας με την οποία συνορεύουμε.

Το αμιγώς «τεχνικό» μέρος της υπόθεσης είναι η επίθεση από χάκερ που δέχτηκε η ιστοσελίδα μας (βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.dimokratianews.gr). Τα όποια προβλήματα προέκυψαν από αυτή επιδιορθώθηκαν σε μικρό χρονικό διάστημα. Επιπλέον, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και οι λογαριασμοί της «δημοκρατίας» στα ψηφιακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης δέχτηκαν βροχή ύβρεων και απειλών από Τούρκους χρήστες. Οι χυδαίες ύβρεις και οι άνανδρες απειλές απευθύνονταν σε συντάκτες αλλά και σε αρθρογράφους της «δημοκρατίας». Ούτε αυτό μας πτοεί, μια και όλοι γνωρίζουμε τους αντιπάλους της αλήθειας, της ελευθερίας και της πατρίδας μας, και έχουμε κατανοήσει τι συνεπάγεται η στάση ζωής που υπηρετεί τούτες τις υπέρτατες, πανανθρώπινες αξίες.

Αξιοσημείωτος, όμως, είναι ο… χαρακτήρας της ομοβροντίας της ασχήμιας που ήχησε μόλις οι Τούρκοι κατάλαβαν ότι υπάρχει κι ένα κομμάτι των ελληνικών ΜΜΕ, η «δημοκρατία» εν προκειμένω, που δεν φοβάται το μαφιόζικο στιλ της εξουσίας τους. Οι περισσότερες εκ των απειλών που εκτοξεύτηκαν προς τους συντελεστές της «δημοκρατίας» είχαν τζιχαντιστική χροιά, «Θα σας κόψουμε το κεφάλι» και άλλα τέτοια ηχηρά παρόμοια μας υπόσχονταν οι βαλτοί του Ερντογάν.

Επιπλέον ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου, Ιμπραήμ Καλίν, σε μια κορύφωση της συλλογικής υστερίας που έχει μεταδώσει ο Ερντογάν στη χώρα του, δήλωσε ότι… καταριέται τη «δημοκρατία» για τον πρωτοσέλιδο τίτλο της. «Αυτό είναι κάτι που το καταγγέλλω με τον πιο έντονο τρόπο, το αναθεματίζω και το καταριέμαι» είπε ο Ι. Καλίν και οι δικές του κατάρες, μαζί με τις αποδοκιμασίες της πατριωτικής στάσης μας απέναντι στον εχθρό της Ελλάδας, αποτελούν για τη «δημοκρατία» αξιοζήλευτους τίτλους τιμής.

Ούτε οι Τούρκοι μάς κάμπτουν ούτε τα γιουσουφάκια τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα