Το παραμύθι του «πολυπολιτισμού»

Όταν οι εμπροσθοφύλακες της παρακμής αναφέρουν τη λέξη «πολυπολιτισμός», στο βάθος αχνοφέγγει η ισλαμική ημισέληνος. Αυτή είναι η σύνοψη όσων εξωφρενικών και ανάξιων -για πολιτισμένους ανθρώπους και ενσυνείδητους Έλληνες- ζούμε τα τελευταία χρόνια.

Η αφορμή για την παραπάνω διαπίστωση είναι το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου κοντά στη Μόρια, το οποίο καταστράφηκε για πολλοστή φορά από την «ευπαθή» κοινωνική ομάδα των ισλαμιστών λαθρομεταναστών, οι οποίοι δεν αντέχουν τη θέα του Τιμίου Σταυρού και οτιδήποτε θυμίζει Χριστό και Ορθοδοξία. Η στάση τους απέναντι στην πίστη μας είναι εχθρική, και αυτό το δείχνουν και με διάφορους συμβολικούς τρόπους, αλλά και με πράξεις που έχουν χειροπιαστά αποτελέσματα. καταστρέφουν καθετί που δεν έχει σχέση με το Ισλάμ.

Εκείνοι που προβαίνουν σε βανδαλισμούς προσκυνημάτων και εκκλησιών, και συμπεριφέρονται με τρόπο βέβηλο και απάνθρωπο δεν είναι λίγοι. Τα περιστατικά της θρησκευτικής βίας, αλλά και η εν γένει παραβατική συμπεριφορά ισλαμιστών εποίκων, που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της επικράτειας, φανερώνουν ότι ο φανατισμός και η μισαλλοδοξία είναι καλά ριζωμένα πνευματικά παράσιτα στις συνειδήσεις πολλών.

Αυτή η μερίδα των εποίκων που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο θεωρεί ότι η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα που τους φιλοξενεί και οφείλουν να σέβονται, αλλά πως αποτελεί λάφυρο ακήρυκτου πολέμου, το οποίο μπορούν να μεταχειρίζονται όπως θέλουν. Δεν είναι, άλλωστε, ούτε τυχαίο ούτε ασήμαντο το γεγονός των περιστατικών με τους αλλοδαπούς που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό και… δραπετεύουν από τα νοσοκομεία. Μόλις χθες είχαμε δύο τέτοιες περιπτώσεις που το έσκασαν από το Νοσοκομείο «Σωτηρία» και, όταν η ΕΛ.ΑΣ. προσπάθησε να τους εντοπίσει, διαπιστώθηκε ότι είχαν δηλώσει ψεύτικες διευθύνσεις.

Αυτός είναι ο «πολυπολιτισμός» που ευαγγελίζονται όλοι όσοι έχουν συμφέρον από αυτόν. Πρόκειται για τη διάλυση του εθνικού πολιτισμού, το γκρέμισμα των θεσμών που κράτησαν ζωντανό το Γένος μας στην πάροδο των χιλιετιών, την πτώση στο βάραθρο του απάνθρωπου μηδενισμού και, στο τέλος, τον βίαιο εξισλαμισμό όσων θα έχουν απομείνει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα