Το Ισλαμικό Κράτος βρίσκεται ήδη εδώ…

Η Ελλάδα δεν είναι ακριβώς ευνομούμενο κράτος. Έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι, παιδική χαρά της διεθνούς τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος – είτε αυτό αφορά τη διακίνηση ανθρώπων είτε άλλες δραστηριότητες.

Όποιος θέλει μπαίνει, επιδόματα παίρνει, στέγη δωρεάν βρίσκει, δίνει όσα ονόματα και εθνικές προελεύσεις σκαρφιστεί και ασχολείται με όσα έχει κατά νου ή του έχει υποδείξει ο χειριστής του από το Ισλαμικό Κράτος ή άλλη τρομοκρατική οργάνωση.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης σε συνέντευξη Τύπου για τη μετανάστευση αποκάλυψε ότι έως τώρα έχουν απορριφθεί περίπου 32.000 αιτήσεις ασύλου, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τι έπραξαν στη συνέχεια εκείνοι που τις υπέβαλαν, αφού, όπως είπε, υπάρχει «θέμα με τις επιστροφές».

Αν υπήρχαν στοιχειώδης ευθιξία και πολιτική υπευθυνότητα στην κυβέρνηση, αυτή η δήλωση θα αρκούσε για να ζητηθούν παραιτήσεις διάφορων «υπευθύνων» για τούτο το απερίγραπτο μπάχαλο. Όμως, όπως έχουμε διαπιστώσει και σε άλλες περιπτώσεις, ούτε ευθιξία υπάρχει ούτε πρόθεση να αναληφθούν πολιτικές ευθύνες από εκείνους και εκείνες που πραγματικά τις φέρουν.

Επιπλέον, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε χθες ότι «η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (ΔΑΕΕΒ) τις πρώτες πρωινές ώρες της 19-11-2020 συνέλαβε έναν 27χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Συρίας, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ένταξη και συμμετοχή ως μέλος στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS/DA’ESH, καθώς και για τρομοκρατικές πράξεις άμεσης συνδρομής σε ανθρωποκτονία, με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από κοινού και κατά συρροή».

Οι αποκεφαλιστές του Ισλαμικού Κράτους αλλά κι ένα σωρό βαλτοί του Ερντογάν έρχονται στην Ελλάδα και η βασική μέριμνα του πολιτικού προσωπικού δεν είναι η ασφάλεια των Ελλήνων αλλά η παροχή ανέσεων και προνομίων στους παρανόμως εισερχομένους στη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτεύουσα της χώρας μας, η Αθήνα, βιώνει μια εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση σε αυτόν τον τομέα, που διαρκώς επιδεινώνεται. Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, αντί να φροντίσει να περιορίσει το κακό, δίνει επιπλέον κίνητρα στις επόμενες φουρνιές λαθρομεταναστών να… προτιμήσουν την Ελλάδα ως τόπο διαμονής.

Και μη χειρότερα…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα