Ψηφιακό «σφράγισμα» όλων προτείνει η Κίνα

Η Κίνα είναι η χώρα όπου η απολυταρχία έχει εξελιχθεί σε επιστήμη. Αυτός, λοιπόν, ο παγκόσμιος «παίκτης» προτείνει σε ολόκληρο τον πλανήτη την επιβολή καθολικού ελέγχου στις ζωές των ανθρώπων με επιστημονικό φακέλωμα. Το πρόσχημα είναι ο κορονοϊός, αλλά η ουσία είναι ο έλεγχος, η εμπέδωση ενός καθεστώτος απόλυτης κυριαρχίας ακόμα και στις λεπτομέρειες του ανθρώπινου βίου.

Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, στην εικονική σύνοδο των G20, πρότεινε τη χρήση ενός παγκόσμιου συστήματος QR (Quick Response Codes) με στοιχεία για την κατάσταση της υγείας των ανθρώπων, ώστε «να καταστούν εφικτά τα ταξίδια εν μέσω πανδημίας».

Ο Κινέζος πρόεδρος είπε ότι σε αυτόν τον παγκόσμιο μηχανισμό θα υπάρχει η δυνατότητα αμοιβαίας αναγνώρισης πιστοποιητικών υγείας, συμπεριλαμβανομένων αποτελεσμάτων τεστ νουκλεϊκού οξέος με τη μορφή κωδικών QR!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η κομμουνιστική αυτοκρατορία προλειαίνει το έδαφος για την υλοποίηση του απόλυτου πολιτικού εφιάλτη, όπου οι κυβερνήσεις και οι υπερεθνικοί οργανισμοί θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά και τα ευαίσθητα δεδομένα των ανθρώπων – πάντα με την πρόφαση ότι το κάνουν για το… καλό τους.

Όλες οι τυραννίες που έχουν κατά καιρούς επικρατήσει σε διάφορες περιοχές του κόσμου πάντοτε έβρισκαν μια μεγάλη «απειλή» για να δικαιολογήσουν τη φαύλη συμπεριφορά τους και την παράνομη παραμονή τους στα πράγματα. Η απειλή τώρα είναι ο κορονοϊός και η «προστασία» το καθολικό ψηφιακό φακέλωμα.

Μαζί με τα παραπάνω, πρέπει να επισημανθεί και η επιεικώς «περίεργη» εμμονή ορισμένων εκ των «ειδικών» στην Ελλάδα, που έχουν φτάσει στο σημείο να προτείνουν τη λήψη μέτρων τύπου Κίνας για να ανασχεθεί η πανδημία του κορονοϊού. Η κινεζοποίηση των ζωών μας δεν αποτελεί πλέον μακρινό ενδεχόμενο, τμήμα από σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά μια ισχυρή πιθανότητα.

Οι πολίτες οφείλουν να επαγρυπνούν και να μην επιτρέψουν σε κανέναν, βαλτό ή αφελή, να τους αφαιρέσει ελευθερίες και δικαιώματα που χρειάστηκαν χιλιετίες αγώνων για να αποκτηθούν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα