Λασπολόγοι του διαδικτύου

Τρωκτικά του διαδικτύου, πολλά εκ των οποίων αδρά πληρωμένα, προσπαθούν να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία της «δημοκρατίας» επειδή δεν μπορούν να αντικρούσουν τα στοιχεία-φωτιά που παρουσιάζει και τις ακλόνητες αποδείξεις που συνοδεύουν τις αποκαλύψεις της.

Επειδή η εφημερίδα μας, με τα ρεπορτάζ και τις αναλύσεις της, έχει δείξει πόσο αναπόδεικτος είναι ο έπαινος για τις «επιτυχίες» της κυβέρνησης Μητσοτάκη στη διαχείριση της πανδημίας, τα προαναφερθέντα τρωκτικά αποπειρώνται να πλήξουν την αξιοπιστία μας λασπολογώντας σε βάρος του καθηγητή Παθολογίας, Ερευνας και Πολιτικής Υγείας, Επιστημών Δεδομένων και Στατιστικής στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ Ιωάννη Ιωαννίδη.

Ο Δρ Ιωαννίδης με συνεντεύξεις του στη «δημοκρατία» έχει ασκήσει τεκμηριωμένη κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς και γι’ αυτό, με ενορχηστρωμένο τρόπο, διακινείται από τους προαναφερθέντες κύκλους η λάσπη ότι ο Δρ Ιωαννίδης ισχυρίστηκε ότι «ο κορονοϊός είναι μια απλή γριπούλα», ενώ τώρα άλλαξε θέση και μιλάει για εκατόμβη θανάτων.

Η αλήθεια είναι ότι ο Δρ Ιωαννίδης ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι ο Covid-19 «είναι μια απλή γριπούλα». Αντιθέτως, έχει πει ότι είναι ένας σοβαρός ιός, ο οποίος μπορεί να αντιμετωπιστεί με στοχευμένα μέτρα και όχι με… τυφλό τρόπο και καθολική καραντίνα.

Ο Δρ Ιωαννίδης έχει προτείνει τη διενέργεια μαζικών τεστ, την προστασία των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού και περιορισμούς τοπικού χαρακτήρα. Επίσης, σε ό,τι έχει πει από την αρχή της πανδημίας έχει δικαιωθεί απόλυτα. Ας μην ξεχνάμε ότι στο δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού ελάχιστες χώρες έχουν επιβάλει καθολικό lockdown όπως η Ελλάδα.

Τέλος, επειδή σκοπίμως τα καθεστωτικά ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν δίνουν βήμα στον Δρα Ιωαννίδη επειδή χαλάει το κυβερνητικό αφήγημα περί Μητσοτάκη-«Μωυσή», ας δούμε μερικές μόνο καταχωρήσεις στο βιογραφικό του: Είναι από τους ιατρικούς ερευνητές με τις περισσότερες αναφορές, ενώ έχει διατελέσει επίσης καθηγητής στα πανεπιστήμια Harvard, Tufts, Imperial College και Ιωαννίνων και είναι τακτικό μέλος της European Academy of Sciences and Arts. Δεν είναι και τόσο εύκολο να κολλήσει η λάσπη σ’ ένα τέτοιο επιστημονικό μέγεθος…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα