Το τσίρκο Μητσοτάκη εναντίον της χώρας!

Απαγορεύουν το ψάρεμα και το κυνήγι, κλείνουν τα… μισάνοιχτα καταστήματα που δουλεύουν με «click away», απαγορεύουν τον αγιασμό των υδάτων σε ανοιχτούς χώρους και κλείνουν τις εκκλησίες για να ανοίξουν τα σχολεία σε μία εβδομάδα!

Τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι σενάριο για το «θέατρο του παραλόγου» ή για το πρόγραμμα από παράσταση τσίρκου, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα μπορούσε να αποτελεί πολιτική μιας κανονικής κυβέρνησης σε ευνομούμενη χώρα. Ταυτόχρονα, η υπόθεση του μαζικού εμβολιασμού, που παρουσιάζεται σαν το «βαρύ χαρτί» της κυβερνητικής πολιτικής, αποδεικνύεται προβληματική. Εως τις 2 Ιανουαρίου είχαν πραγματοποιηθεί μόλις 3.000 εμβολιασμοί – αριθμός εξαιρετικά μικρός…

Αν στην πολιτική ζωή της Ελλάδας υπήρχε αξιωματική αντιπολίτευση αξιώσεων, η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να πλήττει τόσο βάναυσα την κοινωνία, την οικονομία και την ψυχολογική κατάσταση των πολιτών, και να υπονομεύει το μέλλον της πατρίδας. Το τσίρκο Μητσοτάκη είναι εδώ και συνεχίζει να δίνει το «παρών», διαλύοντας ό,τι είχε απομείνει όρθιο στην αγορά αλλά και στην κοινωνία, επειδή στην αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκονται ο ανύπαρκτος, αριστερίστικος ΣΥΡΙΖΑ και ο απολύτως εξουδετερωμένος Αλέξης Τσίπρας. Ο μπουκωμένος με δημόσιο χρήμα Τύπος και η ανυπαρξία ισχυρής αντιπολίτευσης επιδεινώνουν το πολιτικό πρόβλημα.

Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι είναι αχαρακτήριστη η αφωνία της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για τις αντιχριστιανικές ενέργειες της κυβέρνησης. Δεν μπορεί να μην αντικρούεται με συγκροτημένα επιχειρήματα η απόφαση να μη γίνει αγιασμός των υδάτων σε εξωτερικούς χώρους στα Θεοφάνια, με το πρόσχημα της προστασίας από τον κορονοϊό. Κάλλιστα θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο με την αυστηρή τήρηση των μέτρων∙ γι’ αυτό, άλλωστε, έχει εξαρχής τεθεί ως υπεύθυνη η Ελληνική Αστυνομία. Γιατί το νεοταξικό τσίρκο Μητσοτάκη πλήττει και σε πνευματικό επίπεδο τη ζωή των Ελλήνων; Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας, που συνεδριάζει σήμερα, οφείλει να πάρει ξεκάθαρη και γενναία θέση απέναντι σε αυτό το ζήτημα, όπως αρμόζει σε χριστιανούς ιεράρχες.

Αρκετά πια με την καταπάτηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων και την επίθεση στον Χριστό από το τσίρκο του Μητσοτάκη!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα