Η κοινωνία μας σε ελεύθερη πτώση

Όπου επικρατεί σήψη αυξάνονται τα σκουλήκια. Έτσι έχει ορίσει ο Θεός να γίνεται, αυτό συμβαίνει και στη χώρα μας. Δεν θα έπρεπε να μας προκαλεί έκπληξη και να εκφράζονται απορίες για όλα τα αποτρόπαια εγκλήματα σε βάρος μικρών παιδιών αλλά και ανυπεράσπιστων ανθρώπων που διέπραξαν «επιφανείς», διάσημοι και ισχυροί τύποι, οι οποίοι διαφημίζονταν συνέχεια από τα ΜΜΕ του κατεστημένου και είχαν βαθιές ρίζες στο παρακμιακό σύστημα της «ελίτ» της χώρας. Αυτές τις ρίζες τις διατηρούν μέχρι σήμερα και μάλιστα τις έχουν ισχυροποιήσει. Η πάσης φύσεως εγκληματικότητα δεν είναι πλέον εξαίρεση αλλά ο κανόνας.

Οι βασικοί στόχοι της συμμορίας των διεφθαρμένων και διεστραμμένων εγκληματιών ήταν οι πυλώνες που συνέχουν την κοινωνία και κρατούν το έθνος ζωντανό εδώ και χιλιετίες: η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια χτυπήθηκαν ανελέητα από την άριστα οργανωμένη μαφία, που έχει μάθει να ζει παρασιτικά και να αναπτύσσεται σαν σαπρόφυτο.

Ο πατριωτισμός κατασυκοφαντήθηκε ως «φασισμός» ή… «νατιβισμός», η θρησκεία δαιμονοποιήθηκε ως «σκοταδισμός» και η οικογένεια λοιδορήθηκε ως «αναχρονισμός». Στη θέση όλων αυτών των αξιών μπήκαν ο διεθνισμός και η παγκοσμιοποίηση (ευφημισμοί για τον εξισλαμισμό της πατρίδας μέσω του κατευθυνόμενου εποικισμού), η απελπισία του μηδενισμού και της αθεΐας και τα… 62 φύλα, που παρελαύνουν στις εκδηλώσεις γκέι πράιντ, όπου κυκλοφορούν τύποι με εικόνες αγίων αποτυπωμένες σε υφάσματα πάνω από τα αχαμνά τους και προβαίνουν σε ανείπωτες ασχήμιες εν μέση οδώ.

Η χώρα, με αυτά τα σαπισμένα μυαλά που κουβαλούσε και κουβαλά ακόμα η άρχουσα τάξη, δεν βαδίζει πλέον προς τον γκρεμό, αλλά έχει περάσει τα όρια και πραγματοποιεί μια ανεξέλεγκτη πτώση.

Η οικονομία είναι διαλυμένη, ο πληθυσμός έχει μειωθεί, αλλογενείς και αλλόθρησκοι πληθυσμοί κυριαρχούν σε περιοχές της επικράτειας και οι εκλεγμένοι άρχοντες επιδοτούν τον εποικισμό της Ελλάδας. Επιπλέον, εκείνοι που θα έπρεπε να αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση συνιστούν κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια και για τη ζωή, την τιμή και την αξιοπρέπεια των πολιτών.

Θα αλλάξει η κατάσταση αν αλλάξουν οι ιδέες και τα πρόσωπα στην κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα