Κάτω τα χέρια από τον Εύρυτο!

Ένας ταλαντούχος νέος, ευρύτερα γνωστός με το ψευδώνυμο Εύρυτος, ασχολείται με το γκράφιτι και αποδίδει στους Έλληνες τον δημόσιο χώρο κεκοσμημένο με τις μορφές των ηρώων της Επανάστασης του 1821.

Γι’ αυτό ακριβώς το εθνικό, καλλιτεχνικό έργο του συκοφαντείται και έχει τεθεί υπό διωγμό από ομάδες ανθρώπων που κινούνται στο κοινωνικό και πολιτικό περιθώριο.

Ο Εύρυτος είναι ένας 18χρονος Ελληνας, ο οποίος εμπνέεται από τον άγιο και τίμιο αγώνα των ανθρώπων που λευτέρωσαν το Γένος μας από τις άτιμες αλυσίδες των Τούρκων. Με την τέχνη που γνωρίζει, το γκράφιτι, ζωγραφίζει σε επιφάνειες τις μορφές των αγωνιστών, τον σταυρό, τη σημαία μας και όλα όσα εμπνέουν την κοινωνία μας τους δύο αιώνες που έχουν περάσει από την Εθνεγερσία του 1821.

Οι Έλληνες, σε πολλές πόλεις της πατρίδας, που έχουν δει τη δουλειά του Ευρύτου, έχουν θαυμάσει και την άψογη τεχνική του αλλά και το ήθος, τη σεμνότητα και τον πατριωτισμό του. Κάποιοι, όμως, δεν επιθυμούν την εθνική αφύπνιση. Ενα σημαντικό κομμάτι του κατεστημένου που ελέγχει τους μηχανισμούς παραγωγής κυρίαρχης ιδεολογίας δείχνει να έχει παρόμοιες ανησυχίες -ίσως και συμφέροντα- με την Τουρκία!

Μια ιστοσελίδα, η οποία αποτελεί ενημερωτικό κόμβο του τρομοκρατικού παρακράτους, των αναρχικών και διαφόρων αριστερίστικων ομάδων, τον έχει στοχοποιήσει και ουσιαστικά τον έχει επικηρύξει!

Την άθλια αυτή πρωτοβουλία του σάιτ των τρομοκρατών συνέχισε και κλιμάκωσε γνωστό μέσο ενημέρωσης, ταυτίζοντας τον πατριωτισμό και τις μορφές που ζωγραφίζει ο Εύρυτος με τον νεοναζισμό! Θα μπορούσε να είναι απλώς ανόητο αν δεν ήταν εξαιρετικά ύποπτο, παράνομο αλλά και επικίνδυνο και για τον νέο καλλιτέχνη αλλά και για την κοινωνία μας, που δέχεται σε καθημερινή βάση προπαγανδιστικό βομβαρδισμό που στοχεύει στον αφελληνισμό και στην υποταγή στις βουλές της Άγκυρας (μέσω της κατασυκοφάντησης της εθνικής ιδεολογίας).

Φυσικά, αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα είναι οι πράξεις και όχι τόσο η ανίχνευση των κινήτρων και του σκεπτικού των ανθρώπων που έχουν βάλει στο μάτι τον πατριώτη καλλιτέχνη. Γι’ αυτό, κάτω τα χέρια από τον Εύρυτο!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα