Δώρα Μητσοτάκη στους εξτρεμιστές

Επί Μητσοτάκη το περιθώριο γίνεται προσκήνιο διότι εκείνος έχει ρίξει, από τη στιγμή που ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την πολιτική, λευκή πετσέτα στον ιδεολογικό αγώνα. Πάντα υπήρχαν «μπάχαλα», αναρχικοί και ποικιλώνυμες εξτρεμιστικές γκρούπες στην Ελλάδα, αλλά αποτελούσαν μια οικτρή μειονότητα. Η εποχή Μητσοτάκη, όμως, αποτελεί χρυσή ευκαιρία για τους οπαδούς του κοινωνικού χάους και της συνολικής απορρύθμισης να στρατολογήσουν περισσότερα μέλη από εκείνα που θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν – ακόμα και στις τάξεις νυν και πρώην νοικοκυραίων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κοινωνικής διάλυσης και της πνευματικο-ιδεολογικής σήψης που πλήττει συνολικά τη χώρα μας είναι αυτό που παρακολουθήσαμε σε ένα από τα πολλά βίντεο, τα οποία ήρθαν στο φως από τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. Κάτοικοι της περιοχής, αρχικά, είχαν βγει στα μπαλκόνια των διαμερισμάτων τους και φώναζαν στους αστυνομικούς «φύγετε, αφήστε μας να ησυχάσουμε». Η ώρα πέρασε, οι αστυνομικές δυνάμεις δεν έφευγαν και οι ίδιοι περίοικοι άρχισαν να φωνάζουν εν χορώ το γνωστό σύνθημα των αναρχικών για «γουρούνια» και «δολοφόνους».

Επί Μητσοτάκη και πασόκου Χρυσοχοΐδη η Αστυνομία έχει ταυτιστεί με τους «απέναντι» από τον πολίτη, ως εμπροσθοφυλακή μιας κορονοχούντας. Η κυβέρνηση, με τις επιλογές της, διασύρει τα Σώματα Ασφαλείας! Τα συνθήματα των μπαχαλάκηδων έχουν διαποτίσει σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας και αρκετοί πρώην οπαδοί της σοσιαλδημοκρατίας έχουν καταντήσει να βλέπουν με συμπάθεια ακόμα και κατά συρροήν δολοφόνους, όπως ο Κουφοντίνας! Αυτό είναι ένα από τα πολιτικά εγκλήματα που έχει διαπράξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε βάρος του δεξιού πατριωτικού χώρου και της Νέας Δημοκρατίας.

Η επιδερμική πολιτική προσέγγιση του πρωθυπουργού και η προσήλωσή του σε απολιτίκ νεοταξικές «συνταγές», όπως αυτές που είχε το «Ποτάμι», έχουν κατευθύνει το ιδεολογικό εκκρεμές στην ακροτάτη Αριστερά και στην αναρχία! Όσο δεν εμφανίζεται Δεξιά στον ορίζοντα και δεν δίνεται ούτε μια ιδεολογική μάχη, η Αριστερά δεν θα εξευμενίζεται, αλλά θα εκτραχύνεται και θα κυριαρχεί.

Το προαναφερθέν πρόβλημα ο κ. Μητσοτάκης δεν το αντιλαμβάνεται και δεν έχει καμία πρόθεση αλλά και ικανότητα να ασχοληθεί με αυτό. Ωστόσο, υπάρχει και χρήζει αντιμετώπισης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα