Ποιοι τρέμουν την αλήθεια;

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετατρέπει με ταχύτατο ρυθμό την Ελλάδα σε τριτοκοσμική μπανανία. Τον τριτοκοσμικό τόνο δεν τον δίνουν μόνο η οικογενειοκρατία, η παραβίαση του πνεύματος των νόμων, η ευνοιοκρατία, η απροκάλυπτη ξενοκρατία και η εναντίωση σε καθετί που παραπέμπει στην παράδοση. Πλέον, αυτό το δυσάρεστο κλίμα εμπεδώνεται και επιβάλλεται με νομοθετικές πρωτοβουλίες!

Σε τροπολογία του υπουργείου Υγείας στο νομοσχέδιο για τον νέο κώδικα των δικαστικών υπαλλήλων, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ούτε και να γίνει δεκτό από τους πολίτες. Θεσμοθετείται πλέον το… ακαταδίωκτο για τους λοιμωξιολόγους, για κάθε γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους!

Συγκεκριμένα, στο άρθρο 4 της τροπολογίας διαβάζουμε τα εξής: «Ευθύνη των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από λοιμογόνους παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών. Τα μέλη δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στο πλαίσιο της λειτουργίας των ως άνω επιτροπών. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμηση ή εξύβριση».

Γιατί ορισμένοι φοβούνται την αλήθεια; Από πού κι ως πού η Δικαιοσύνη θα υποχρεωθεί να εφαρμόζει νόμο, ο οποίος ξεπλένει προκαταβολικά εγκληματικές ευθύνες για 10.000 νεκρούς, την αφαίρεση των ελευθεριών των Ελλήνων και την καταστροφή της εθνικής οικονομίας; Σε περίπτωση που στο εγγύς μέλλον αποδειχθεί ότι κάποιο μέλος της επιτροπής λαδώθηκε για να προτείνει ή να ψηφίσει κάτι, θα υπάρχει νόμος, ο οποίος θα βγάζει λάδι τέτοια προδοσία;

Νόμοι αυτού του είδους παραβιάζουν κάθε έννοια κράτους δικαίου και προκαλούν τη νοημοσύνη των πολιτών. Δεν ταιριάζουν σε εξελιγμένες δημοκρατίες αλλά σε απολυταρχικά, απάνθρωπα καθεστώτα.

Είναι υποχρέωση του πολιτικού κόσμου, των κομμάτων αλλά και των εκπροσώπων των θεσμών της πατρίδας μας να καταδικάσουν αυτή την άθλια μεθόδευση της κυβέρνησης, η οποία δείχνει ότι υπάρχουν κρυμμένοι πολλοί σκελετοί στην ντουλάπα της πανδημίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα