Οι λοιμωξιολόγοι ρίχτηκαν στην αρένα

Οι επιστήμονες θα έπρεπε να αντιδράσουν εντονότερα απ’ όλους και να αρνηθούν το ακαταδίωκτο που τους προσφέρει το τριτοκοσμικό καθεστώς Μητσοτάκη. Με την κατάπτυστη τροπολογία, που κατατέθηκε για λογαριασμό των επιστημόνων και ψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία, δεν θα επιτρέπεται να διώκονται οι επιστήμονες ή να καταθέτουν για όσα… περίεργα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τη μαύρη χρονιά της πανδημίας.

Με αυτόν τον τρόπο, οι επιστήμονες δαχτυλοδείχνονται από τη νομοθετική εξουσία ως βασικοί υπαίτιοι των περίπου 10.000 νεκρών από τον κορονοϊό, της επιβολής μιας σειράς δικτατορικού τύπου απαγορεύσεων σε βάρος των πολιτών, της εθνικής κατάθλιψης που προκάλεσε ο επί ένα έτος εγκλεισμός των ανθρώπων στα σπίτια τους και της διάλυσης της εθνικής οικονομίας λόγω του «λουκέτου» που έβαλε με το ζόρι η κυβέρνηση Μητσοτάκη στις επιχειρήσεις και στα καταστήματα.

Με αυτή τη σκανδαλώδη και βαθιά αντιδημοκρατική, παράνομη και αντισυνταγματική τροπολογία, οι επιτροπές των επιστημόνων θα μείνουν στην Ιστορία ως κάποιες σκοτεινές ομάδες ανθρώπων, οι οποίες απεργάστηκαν την καταστροφή του τόπου και υπηρέτησαν συμφέροντα εχθρικά προς το έθνος και τον λαό. Φυσικά και δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η αισχρή ρύθμιση ήρθε προς ψήφιση μόλις τέσσερις ημέρες έπειτα από τη δημοσιοποίηση αποσπασμάτων των πρακτικών της επιτροπής των λοιμωξιολόγων από την «κυριακάτικη δημοκρατία».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «καίει» για τα καλά και εκθέτει σε μια σειρά από μεγάλους κινδύνους, αντί να προστατεύσει, τους λοιμωξιολόγους και τους λοιπούς επιστήμονες που ενεπλάκησαν στις εργασίες της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από λοιμογόνους παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Η κοινή γνώμη, με αυτό, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν θα μπορεί με κάποιον νόμιμο τρόπο, με αρωγό της τη Δικαιοσύνη, να βρει το δίκιο της για τη συμφορά που βρήκε την Ελλάδα και για τα μύρια όσα εγκληματικά λάθη έκανε η κυβέρνηση -υποτίθεται με την καθοδήγηση ή την ανοχή- των επιστημόνων.

Πολύ πονηρό κόλπο: Πρώτα διαπράττονται τα αίσχη κι ύστερα νομοθετείται το ακαταδίωκτό τους…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα