Ντροπή της πολιτικής ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δείκτες ποιότητας μιας πολιτικής σκηνής είναι τα ηθικά και πνευματικά ύψη των κορυφαίων και τα τρομακτικά… βάθη των χειρότερων. Το επίπεδο του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη είναι απελπιστικά χαμηλό και ρίχνει αρκετά τον μέσο όρο.

Η ανακολουθία του -έγινε με χαρακτηριστική ευκολία υμνητής, από υβριστής του Νίκου Καρανίκα-, σε συνδυασμό με την προκλητικότητα της διατύπωσης ακραίων απόψεων, υπενθυμίζει σε όλους μας, καθημερινά σχεδόν, ότι αξίζουμε καλύτερα και περισσότερα από την παρακμή που εκπροσωπεί.

Το τελευταίο χτύπημα χυδαιότητας του κ. Γεωργιάδη αλλά και ευθείας αμφισβήτησης δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών σημειώθηκε χθες όταν είπε τα ακόλουθα: «Χθες ήρθε στο γραφείο μου ένας μεγάλος ξενοδόχος και μου έθεσε το ζήτημα ότι ένα μικρό κομμάτι του προσωπικού δεν θέλει να εμβολιαστεί. Καταλήξαμε ότι θα πρέπει να ενημερώσουμε τους εργαζομένους ότι για την ασφάλεια της επιχείρησης θα πρέπει να εμβολιαστούν όλοι και όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί, θα πρέπει να αναλάβει και τις συνέπειες της αποφάσεώς του. Δεν μπορεί μια επιχείρηση να κινδυνεύει να κλείσει επειδή ένας υπάλληλος θέλει να ασκήσει το δήθεν δικαίωμά του να μην εμβολιαστεί».

Αν απολυθούν όσοι υγιείς δεν εμβολιαστούν γιατί να μην απολυθούν οι πάσχοντες από μεταδοτικές νόσους; Και γιατί ν’ απολυθούν μόνο όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί για τον Covid-19. Ν’ απολυθούν και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί για φυματίωση, για γρίπη, για πνευμονιόκοκκο, για οποιαδήποτε άλλη μεταδοτική ασθένεια. Κι ύστερα ν’ ανοίξουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για όλους όσοι θέλουν να ασκήσουν το -κατά Aδωνι Γεωργιάδη- δήθεν δικαίωμά τους να μην εμβολιαστούν. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι αυτές οι λογικές καταλήγουν σε νόμους τύπου Νιρεμβέργης.

Επίσης, πρέπει να σχολιαστεί και η κοινωνική αναλγησία του κομματικού γυρολόγου, που υπουργοποιήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τις ημέρες που απασχολούν τους Ελληνες οι αντιλαϊκές διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης κουνάει το δάχτυλο στους εργαζομένους, τους απειλεί με απολύσεις και μιλάει για… δήθεν δικαιώματα!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι η ντροπή της πολιτικής σκηνής της χώρας μας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα