Χυδαία επίθεση του BBC στην Ελλάδα

Η πατρίδα μας εποικίζεται με ταχύτατους ρυθμούς και με τις ευλογίες της Ε.Ε., και οι Βρετανοί του BBC ενοχλούνται επειδή αυτό δεν γίνεται με τους ρυθμούς που θα επιθυμούσαν. Αυτό είναι το πολιτικό συμπέρασμα που προκύπτει από την αδιάκοπη προβολή, χθες, άθλιων ρεπορτάζ εναντίον της πατρίδας μας από το κρατικό κανάλι του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι Άγγλοι, παρόλο που έφυγαν τρέχοντας από την Ευρωπαϊκή Ένωση -με ένα από τα βασικά κίνητρα να είναι ακριβώς αυτό, η λαθρομετανάστευση-, κατήγγειλαν την Ελλάδα ότι πραγματοποιεί βίαιες απωθήσεις των λαθρομεταναστών, παραβιάζει τα δικαιώματά τους, καταστρατηγεί την ευρωπαϊκή νομοθεσία και πλήττει καίρια τον «πυρήνα» των ευρωπαϊκών αξιών.

Οι Άγγλοι, καθώς φαίνεται, συνεχίζουν την ανθελληνική επικοινωνιακή σκυταλοδρομία ακριβώς στο σημείο όπου την άφησαν τα γερμανικά ΜΜΕ, όπως το περιοδικό «Focus», το «Spiegel» και η εφημερίδα «Bild». Το κίνητρό τους πίσω από την επίθεση που πραγματοποιούν στην πατρίδα μας είναι δύσκολο να ανιχνευτεί, μια και το κράτος που εκπροσωπεί το BBC δεν φημίζεται για την ευθύτητα της συμπεριφοράς του. Αλλα δηλώνει, άλλα σχεδιάζει, άλλα πράττει και άλλα επιθυμεί σε βάθος χρόνου…

Όμως, εύκολο είναι να καταδειχθούν και η υποκρισία των αγγλικών αιτιάσεων αλλά και το αβάσιμό τους. Είναι στ’ αλήθεια εξωφρενικό να κάνουν μαθήματα περί ανθρωπισμού εκείνοι που κρέμαγαν ανήλικους μαθητές οι οποίοι ζητούσαν την ελευθερία της πατρίδας τους, της Κύπρου. Οι Βρετανοί τότε λησμόνησαν τον ανθρωπισμό τους, γιατί ήταν πολύ αφοσιωμένοι στην άσκηση των «δικαιωμάτων» του στυγνού δυνάστη σε μια αποικία… Η Ελλάδα ουδέναν απαγχονίζει, ουδενός τα κόκαλα σπάει, ουδέναν ταλαιπωρεί. Τα σύνορά της προσπαθεί να φυλάξει, τον τρόπο ζωής, τον πολιτισμό και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Η χώρα μας βρίσκεται στο έσχατο σύνορο της Ευρώπης και είναι ο κυματοθραύστης των αδιάκοπων εποικιστικών ρευμάτων που στέλνει προς το μέρος μας το κράτος-μαφία που διοικεί ο Ερντογάν.

Έχουμε κάθε δικαίωμα στην ελευθερία μας και την υπεράσπιση της ασφάλειάς μας, και δεν πρόκειται να την εκχωρήσουμε στους κονδυλοφόρους του BBC.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα