Μια κυβέρνηση με… απωθημένα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιμετωπίζει τους Ελληνες σαν αγρίους, τους οποίους εκπολιτίζει με καραντίνες, κλείσιμο καταστημάτων, μηδενισμό εισοδήματος, απαγορεύσεις μετακινήσεων και διάφορα άλλα μέτρα τιμωρητικού χαρακτήρα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας είπε σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση ότι το πλήγμα που κατάφερε η κυβέρνησή του στην οικονομία της Μυκόνου έγινε για συμβολικούς λόγους και ως… μάθημα. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η κατάσταση βελτιώνεται όταν ευαισθητοποιούμαστε. […] Πράγματι ήταν ισχυρός ο συμβολισμός, εντός και εκτός Ελλάδας. […] Εφόσον αυτό οδήγησε σε μια κάμψη στο τουριστικό ρεύμα σε μία ναυαρχίδα του τουρισμού μας όπως είναι η Μύκονος, είναι στο χέρι μας να πάρουμε μάθημα από αυτό το πάθημα».

Το σύστημα Μητσοτάκη λειτουργεί με την ίδια «λογική» των γερμανικών δυνάμεων Κατοχής, που εκτελούσαν αδιακρίτως χιλιάδες αθώους και έκαιγαν χωριά προς… παραδειγματισμό. Έτσι και οι νεοφιλελεύθεροι νεοταξίτες της κυβέρνησης καταστρέφουν την πατρίδα για «συμβολικούς λόγους» και ως μάθημα!

Αυτού του είδους οι δηλώσεις γίνονται κάθε τόσο από τους κυβερνητικούς. Τον Απρίλιο ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης είχε μιλήσει για την «παιδαγωγική ιδιότητα» των sms για τις μετακινήσεις, ενώ πριν από λίγες ημέρες ο υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ Ακης Σκέρτσος είχε δηλώσει ότι θα βελτιωθεί η εμβολιαστική κάλυψη στην Ελλάδα με την εφαρμογή της μεθόδου «μαστίγιο και καρότο» για τους πολίτες.

Από τα παραπάνω φαίνεται ότι το σύστημα Μητσοτάκη δεν κυβερνά τη χώρα για το κοινό καλό, αλλά για να εκτονώσουν διάφοροι απίθανοι τύποι τα απωθημένα που έχουν εναντίον των Ελλήνων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συν αυτώ τιμωρούν τους Ελληνες που τολμούν να μην επιθυμούν να αναπνέουν τα νεοταξικά δηλητηριώδη νέφη στα οποία ζει η νυν κυβέρνηση.
Ωστόσο, η άδικη και άνευ αδικήματος τιμωρία που επιβάλλεται εδώ και μία διετία από την εξουσία στους πολίτες δεν μπορεί παρά να επιστραφεί στους αποστολείς ως απαράδεκτη. Και ο λαός μας γνωρίζει να τιμωρεί πολύ πιο σκληρά, δίκαια και τελεσίδικα τις εφήμερες εξουσίες, που αυθαιρετούν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα