Eντελώς ακατάλληλη

Στη γιορτή για την αποκατάσταση της δημοκρατίας η ελληνική σημαία και το εθνόσημο έλαμψαν διά της απουσίας τους από το κιόσκι όπου, παρουσία της κυρίας Σακελλαροπούλου, συγκεντρώθηκαν για λίγη ώρα οι πολιτικοί αρχηγοί.

Σε αυτόν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο κιόσκι που βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο του Προεδρικού Μεγάρου, είθισται να βρίσκονται η ελληνική σημαία και η σημαία με το έμβλημα της ελληνικής δημοκρατίας (το εθνόσημο). Ωστόσο, ακόμη μία φορά η κυρία Σακελλαροπούλου έδειξε την αποστροφή που αισθάνεται για οτιδήποτε συμβολίζει το ελληνικό έθνος και τις παραδόσεις του με την… έξωση της σημαίας και του εθνοσήμου από τον χώρο, που κατά παράδοση τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας σε κάθε εορτασμό για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρεται με έχθρα προς τα σύμβολα και τις παραδόσεις του έθνους. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θυμούνται τη μη ανάκρουση του εθνικού ύμνου στην πρωτοχρονιάτικη δοξολογία που έγινε στη Μητρόπολη Αθηνών.

Επίσης, δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι την ίδια ημέρα απέφυγε να φιλήσει το ιερό Ευαγγέλιο που κρατούσε ο μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος – κάτι που έχει κάνει και στα Ιωάννινα και στη Μάνη! Και εκεί απέφυγε να φιλήσει το ιερό Ευαγγέλιο.

Η κυρία Σακελλαροπούλου, ως ιδιώτης, μπορεί να προκαλεί με τη στάση της και να εκτίθεται στη δυσμενή κριτική και στη χλεύη των άλλων όσο επιθυμεί. Επίσης, μπορεί να ασπάζεται κάθε είδους ασυνήθιστες και «εξωτικές» αντιλήψεις για την κοινωνία, την πολιτική και τον ρόλο των κρατικών θεσμών.

Όμως, αυτή την περίοδο είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μισθοδοτείται από το Δημόσιο και χαίρει πλουσιοπάροχων προνομίων, για τα οποία πληρώνουν από το υστέρημά τους οι φορολογούμενοι, όχι για να κάνει το κέφι της και να υπηρετεί τις αριστερίστικες, νεοταξικές και αφελληνισμένες ιδεοληψίες της, αλλά για να εκπροσωπεί το έθνος.

Αν δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στον ρόλο της, γνωρίζει τι πρέπει να κάνει…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα