Ο αντιεμβολιασμός γίνεται παράταξη!

Στο μυαλό του πρωθυπουργού όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα έχουν λάβει διαστάσεις… εφιάλτη, ο οποίος εντείνεται, γίνεται απειλητικότερος, μελανότερος, ανεξέλεγκτος και -πάνω απ’ όλα- μαζικότερος! Σήμερα η «κυριακάτικη δημοκρατία» δείχνει το μέγεθος του προβλήματος και για το καθεστώς Μητσοτάκη, το οποίο ο πρωθυπουργός ελέγχει απόλυτα, αλλά και για το κόμμα του (που φιλοδοξεί να ελέγξει) και τη χώρα. Πολλοί από αυτούς που συκοφαντεί και υβρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντάς τους «ψεκασμένους» και «τζαμπατζήδες», είναι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας!

Ο κ. Μητσοτάκης μετέτρεψε μια αμιγώς προσωπική επιλογή υγείας σε πολιτικό ζήτημα, έπειτα σε ιδεολογικό και στη συνέχεια το χειρίστηκε σαν πολεμική επιχείρηση, αποπειρώμενος να διχάσει τους Ελληνες! Ωστόσο, ένα από τα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζει -και αυτό αναμένεται να οξυνθεί γρήγορα- είναι η απώλεια των κοινωνικών συμμαχιών που διέθετε και η ραγδαία αποσυσπείρωση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας. Ο επικεφαλής του κόμματος το καταστρέφει εκ θεμελίων, επειδή αντιπαθεί τη βάση του και θα ήθελε μια άλλη στη θέση της, πιο «ευρωπαϊκή», πιο αποεθνικοποιημένη, πιο «πολυπολιτισμική»!

Οι υγιείς και νομοταγείς άνθρωποι, αυτοί που συντηρούν το κράτος -και μαζί μ’ αυτό και το κρατικοδίαιτο καθεστώς Μητσοτάκη-, παρουσιάζονται σαν ανθρωπόμορφα τέρατα, υπονομευτές της υγείας, διασπορείς επιδημίας, συνωμοσιολόγοι, καθυστερημένοι, αξιοθρήνητοι και γραφικοί, σκοταδιστές, τρομοκράτες, εχθροί της νεοταξικής κοινωνίας που ευαγγελίζεται ο κληρονόμος της πρωθυπουργίας.

Θέλοντας να τελειώνει με την υπόθεση των εμβολίων όσο πιο γρήγορα γίνεται, ο πρωθυπουργός επιστράτευσε τα μόνα «όπλα» που γνωρίζει να χειρίζεται: την απειλή, το χρήμα και τον εξαναγκασμό. Ο υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος συνόψισε την «τεχνική» του καθεστώτος στη φράση «μαστίγιο και καρότο».

Ο κ. Μητσοτάκης νόμισε ότι με τις απειλές και τα χαρτζιλίκια θα ωθούσε τα πράγματα στην κατεύθυνση που επιθυμούσε. Όμως, αυτό δεν συνέβη. Τα αίτια αποτυχίας της πολιτικής Μητσοτάκη τα περιέγραψε η εφημερίδα μας στις 13 Ιουλίου με τα ακόλουθα: «Στην αλφάβητο της άσκησης κυβερνητικής πολιτικής το πρώτο ψηφίο είναι η ανάγκη για εθνική ενότητα και κοινωνική γαλήνη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ένιωσε την ανάγκη να μάθει τους βασικούς πολιτικούς κανόνες, επειδή κληρονόμησε επίθετο μαζί με εκλογικό ακροατήριο, πλούτη και εξουσία. […]

Η απόπειρα δαιμονοποίησης μερίδας των πολιτών δεν έχει αποδώσει ποτέ σε κυβέρνηση που την αποπειράθηκε. Συνήθως καταφεύγουν σε αυτή την άθλια επιλογή απάνθρωπα, ανελεύθερα καθεστώτα, που γκρεμίζονται με πάταγο από την εξουσία».

Τελικά, εκείνοι που σκέφτονταν να εμβολιαστούν, αλλά δίσταζαν, προσβλήθηκαν από τη στάση του πρωθυπουργού και την απόπειρά του να επιβάλει με βία τις απόψεις του, μετατράπηκαν σε αρνητές εμβολιασμού και τώρα σχηματίζουν παράταξη!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα