Οι Ταλιμπάν είναι ήδη εδώ!

Η «δημοκρατία» είναι ένα ενημερωτικό μέσο, το οποίο δεν ακολουθεί την πεπατημένη της σήψης, της παρακμής και του αφελληνισμού. Ασχολούμαστε και καταγγέλλουμε τη σταδιακή μετατροπή της Ελλάδας σε χαλιφάτο από τα πρώτα φύλλα μας έως και σήμερα. Γράφουμε για όσα οφθαλμοφανή προσπαθεί να κρύψει κάτω από το χαλί το κατεστημένο. Σχολιάζουμε τα μείζονα προβλήματα, την ίδια στιγμή που οι έχοντες πολιτική, οικονομική και επικοινωνιακή ισχύ και εξουσία προσποιούνται ότι δεν υπάρχουν, δεν τα βλέπουν, δεν απειλούν τον λαό και την πατρίδα.

Σήμερα η εφημερίδα μας δείχνει την κατάντια της καρδιάς της πρωτεύουσας της Ελλάδας και την ταχύτατη παράδοση από την πολιτική τάξη των ιερών εδαφών μας στους ισλαμιστές εποίκους και τους κουβαλητούς του Ερντογάν. Στην πλατεία Βικτωρίας γίνονται πικνίκ Αφγανών και στην περιοχή δεσπόζουν οι παντιέρες ισλαμικών οργανώσεων, στον Πειραιά και σε άλλα σημεία της επικράτειας αυτομαστιγώνονται μαζικά οι Σιίτες μουσουλμάνοι στη γιορτή Ασούρα και οι Πακιστανοί διοργανώνουν εθνικιστικές φιέστες αλαλάζοντας συνθήματα υπέρ της πολεμικής θρησκείας τους και του Πακιστάν.

Την ίδια στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά τα εξωφρενικά και θλιβερά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει την προσπάθεια του θρησκευτικού αποχρωματισμού της Ελλάδας, απαγορεύοντας τον Δεκαπενταύγουστο την περιφορά της εικόνας της Παναγίας.

Η εικόνα της Ελλάδας που προβάλλουν τα διαφημιστικά σποτ του ΕΟΤ είναι εντελώς διαφορετική από την αληθινή. Στα κέντρα των μεγάλων πόλεων επικρατεί το ισλαμικό στοιχείο, το οποίο δεν νιώθει πια την ανάγκη να διατηρεί χαμηλό προφίλ. Εκδηλώνεται ελεύθερα και επιβάλλει την κυριαρχία του και ουσιαστικά και συμβολικά.

Ο παραδοσιακός τρόπος ζωής των Ελλήνων βρίσκεται υπό ανεπίσημη αλλά ουσιαστική απαγόρευση από την κυβέρνηση, ενώ τα αιματηρά έθιμα και οι πολεμοχαρείς φιέστες των μουσουλμάνων παρουσιάζονται από τους μηχανισμούς του κατεστημένου σαν… συμπαθητικές και ανώδυνες φολκλορικές εκδηλώσεις.

Έχοντας κατά νου όλα τα προαναφερθέντα μπορεί να πει κάποιος ότι η ανησυχία για το πού θα πάνε και τι θα κάνουν οι Αφγανοί Ταλιμπάν είναι άνευ ουσίας. Οι Ταλιμπάν βρίσκονται ήδη εδώ!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα