Δεν μιλάτε σε κακοποιούς, κύριοι

Το σύστημα Μητσοτάκη αντιμετωπίζει τους Έλληνες σαν υποζύγια, τα οποία αποτελούν περιουσιακό στοιχείο του πρωθυπουργού, της οικογένειάς του και όλων όσοι τον διατηρούν στην πρωθυπουργία. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση δεν δείχνει στοιχεία δημοκρατικής ευαισθησίας και κατανόησης των βασικών κανόνων της πολιτικής διαδικασίας.
Το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έχει θαλασσώσει και στην περίπτωση της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού την οδηγεί στην υιοθέτηση δυσωδών και αντικοινωνικών πρακτικών και σφοδρής αντιλαϊκής ρητορικής. Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μίλησε για μη αποδεκτούς από την κυβέρνηση λόγους μη εμβολιασμού – λες και οι σκέψεις και οι καθ’ όλα νόμιμες επιλογές των πολιτών πρέπει να εγκρίνονται από τα κυβερνητικά όργανα.

Επίσης, ο μέχρι πρότινος τηλεπλασιέ νανογιλέκων και νυν υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε με το γνωστό προκλητικό υφάκι του ότι οι ανεμβολίαστοι «δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά». Κάποιος θα πρέπει να υπενθυμίσει στον κ. Γεωργιάδη ότι είναι ακόμα εν ενεργεία το Σύνταγμα και ότι η ελεύθερη κίνηση στην επικράτεια δεν αποτελεί δώρο της κυβέρνησης προς εκείνους που συμπαθεί, αλλά αναφαίρετο δικαίωμα όλων των πολιτών.

Εκείνοι που καταφέρονται εναντίον των ανεμβολίαστων και όλοι όσοι ακολουθούν την κυβερνητική πεπατημένη της αποποίησης ευθυνών και της δαιμονοποίησης εκατομμυρίων Ελλήνων επειδή τάχα είναι υπεύθυνοι για όλα όσα έχουν συμβεί στην ουσία φαλκιδεύουν το πολίτευμα. Λησμονούν ότι απευθύνονται σε Έλληνες πολίτες, που είναι νομοταγείς αλλά και υγιείς! Τους κατηγορούν ότι… ενδέχεται να αρρωστήσουν και να μεταδώσουν την ασθένειά τους σε άλλους ανεμβολίαστους αλλά και εμβολιασμένους – μια και έχει αποδειχθεί ότι και οι εμβολιασμένοι μπορούν να νοσήσουν και να μεταδώσουν τον Covid-19 στους άλλους.
Αξίζει, επιπλέον, να σημειωθεί ότι δεν είναι λίγοι οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας που παρασύρονται από τα φληναφήματα και τη διχαστική προπαγανδιστική εκστρατεία του συστήματος Μητσοτάκη, εφησυχάζουν, παύουν να παίρνουν τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας, νοσούν και μεταδίδουν τη νόσο σε αρκετούς άλλους χωρίς κάποιος να τους ελέγχει!

Οι -κυριολεκτικά και μεταφορικά- λίγοι, για λόγους που εκείνοι μόνο ξέρουν, δίνουν λυσσώδη αγώνα εναντίον εκατομμυρίων. Θα ηττηθούν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα