Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα!

Δεν είναι ο Ερντογάν το πρόβλημα. Είναι η Τουρκία! Η ανακήρυξη από το τουρκικό κράτος της καρδιάς της παγκόσμιας ορθόδοξης χριστιανοσύνης σε τζαμί αποδεικνύει σε όλους όσοι έχουν μάτια για να δουν και ώτα για να ακούσουν ότι το υλικό αλλά και ιδεολογικό κατασκεύασμα που αποκαλείται τουρκισμός αποτελεί ένα διαρκές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Ο πάνσεπτος ναός της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη δεν αποτελεί τουρκικό δημιούργημα. Είναι ένα κτίσμα που αφιέρωσε στον Κύριο ο ελληνοχριστιανικός πολιτισμός της υπερχιλιετούς αυτοκρατορίας μας. Οι βάρβαροι κατακτητές, αυτοί που γιορτάζουν και πανηγυρίζουν, αντί να ντρέπονται για τις γενοκτονίες, τις σφαγές, τις εθνοκαθάρσεις και τα πογκρόμ που έχουν διαπράξει, δεν έχουν ιερά και όσια. Δεν νιώθουν σεβασμό για τα δημιουργήματα των άλλων λαών, για τους ναούς και τους τόπους λατρείας. Ολα για εκείνους είναι αντικείμενα άψυχα, λεία που μπορεί να γίνει δική τους αν είναι αρκετά βίαιοι, απάνθρωποι και αδίστακτοι. Η Τουρκία με αυτή την ασέβεια, τη φοβερή ύβρη που διαπράττει κατατάσσεται οριστικά και αμετάκλητα στη συνομοταξία των ασιατικών χωρών, και μάλιστα εκείνων που δεν έχουν καμία σχέση με τον δυτικό πολιτισμό, όπως αυτός έχει καθοριστεί από τον Ελληνισμό, το ρωμαϊκό δίκαιο και την πίστη στον Χριστό.

Το κράτος-συμμορία ρίχνει το γάντι στη Δύση και τσαλαπατά κάθε έννοια σεβασμού στα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Το πώς θα την αντιμετωπίσουν οι χώρες, οι συμμαχίες και οι οργανισμοί που ανήκουν στη Δύση είναι θέμα δικό τους. Δική μας υπόθεση, υποχρέωση και αποστολή είναι η άνευ όρων αδιάκοπη, συστηματική και ολοκληρωτική επίθεση στην τουρκική βαρβαρότητα. Η εφημερίδα μας από σήμερα καλεί το αναγνωστικό κοινό και το σύνολο των Ελλήνων, εντός και εκτός της κρατικής επικράτειας, να κάνουν ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ σε ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ και ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Ούτε διακοπές στην Τουρκία ούτε παρακολούθηση των τουρκοσίριαλ (εννοείται ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί πρέπει ακαριαία να διακόψουν την προβολή τους) ούτε μονοήμερα ταξίδια στη γειτονική χώρα για ψώνια ούτε αγορές οποιουδήποτε αγαθού συνδέεται καθʼ οιονδήποτε τρόπο με την τουρκική οικονομία. Τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει γύρω μας, αν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς, στις συνήθειες, στις επιλογές και τις αντιδράσεις μας στα όποια ερεθίσματα του περιβάλλοντος. Είναι αυτονόητο ότι κάθε ικμάδα ισχύος που εμείς δίνουμε στην Τουρκία εκείνη τη χρησιμοποιεί εναντίον μας. Ο Ελληνισμός είναι καιρός να βγει στην αντεπίθεση, διότι όλες οι άλλες επιλογές οδηγούν στην υποδούλωση και στο σβήσιμό μας από τον χάρτη ως ζωντανό και ελεύθερο έθνος και ανεξάρτητο κράτος. Κάθε πολίτης πρέπει να γίνει φορέας και σταθερός πομπός του μηνύματος της «δημοκρατίας»: ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ σε ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ και ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ