ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 06/04/2020

➥ Ο Νίκος Χαρδαλιάς, προτού μονομαχήσει στα μαρμαρένια κι έρημα αλώνια της Ελλάδας εναντίον της πανδημίας, πόζαρε στην κάμερα του κινητού του για να ποστάρει το επικό αποτέλεσμα στο Instagram.

➥ Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει δικαίωμα στην προβολή του – ειδικά τώρα που έβαλε στη θέση τους όλους τους ατίθασους γέροντες που προκαλούν την κοινωνία κάνοντας σούζες με τα παπιά τους (που έχουν και κομμένη εξάτμιση) και μας βάζουν όλους σε κίνδυνο με τα ξέφρενα πάρτι που διοργανώνουν.

➥ Βλέμμα σταθερό, διαπεραστικό, μύτη σαν σουτζούκι αρμένικο, δέμας μικρό, μαλλί με υποψία λακ και μπλούζα Τσε Γκεβάρα. Είναι κομμουνιστής άραγε ή το φορεί για την τρεντιά το μπλουζικό;

➥ Η αυτοπεποίθηση της εξουσίας περνάει κι από μια νοερή βόλτα στην Αβάνα, αλλά σταθμεύει σε τριτοκοσμική βερσιόν του μάτσο μαν.

➥ Ο Νίκος Χαρδαλιάς χρησιμοποιεί ως όνομα χρήστη στο Instagram το «nickhardgr», το οποίο στα ελληνικά μεταφέρεται ως «νίκοςσκληρόςgr» (το gr το βάζει εκεί για την Ελλαδάρα μας, μην τυχόν και τον διεκδικήσει άλλη χώρα). Φυσικά, το «hard» προέρχεται από το Χαρδ-αλιάς, αλλά φανταστείτε την ηδονική έκπληξη μιας Αμερικάνας που θα δει τον άνδρα και το παρατσούκλι και θα νομίζει ότι πρόκειται για πρωταγωνιστή ταινιών (περιπέτειας ή άλλο είδος;)

Αναλαμβάνοντας τον ρόλο προφάιλερ, που λένε και στ’ αμερικάνικα (κάτι σαν αναλυτής προσωπικότητας είναι τούτος), θα καλέσουμε τους αγγλομαθείς αναγνώστες να ελέγξουν τα χάσταγκ, δηλαδή τις ψηφιακές ετικέτες με το σημαδάκι # που έχει βάλει ο νικόσκληρος στη φωτό.

Έχουμε και λέμε: #holidays #summer #kyparissia #peloponissos #greece #happytime #instamoment #instagram #likesforlikes #selfie #selfietime #relaxing #playing #samsung #instamood #picoftheday #photooftheday #photoshoot #august #style #follow4follow #followforfollow #great #home #tshirt #lovesummer #backtowork

Δηλαδή #διακοπές #καλοκαίρι #Κυπαρισσία #Πελοπόννησος #Ελλάς #ευτυχισμένη ώρα #στιγμή του ίνσταγκραμ #λάικ για τα λάικ (σ.σ.: δηλαδή το πόσταρε και για να εκδηλώσουν οι άλλοι χρήστες την ευαρέσκειά τους στη φωτό) #σέλφι #ανάπαυση #παίζοντας #φωτό της ημέρας #Αύγουστος #στιλ #ακολουθήστε με #σπουδαία #σπίτι #μπλουζάκι #αγαπώ το καλοκαίρι #πίσω στη δουλειά.

Μακάριοι Έλληνες! Πόσο τυχεροί είμεθα να διαθέτομεν τέτοιο τεφαρίκι…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα