ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 10/04/2020

➥ Στη φωτογραφία καμαρώστε τον γ.γ. του ΚΚΕ τον Μήτσο τον Κουτσούμπα σε επίσκεψή του στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας. Έχει φορέσει μεν τη μάσκα του, αλλά έχει τη μύτη έξω και τα ρουθούνια του χάσκουν σαν μπουκαπόρτες φέρι μποτ.

➥ Ίσως ο Μήτσος ο Κουτσούμπας να έχει εμπιστοσύνη στην πυκνή εσωτερική τριχοφυΐα των ρουθουνιών του, που θα λειτουργήσει σαν προέκταση της μάσκας, αλλά οι λοιποί (καθώς και η επιστήμη) δεν είναι εξίσου αισιόδοξοι…

➥ Ωστόσο, ο Μήτσος ο Κουτσούμπας, αυτός που μπορεί να μη γνωρίζει να φορέσει μια μάσκα αλλά είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρει εκεί που απέτυχαν οι Λένιν, Στάλιν, Μπρέζνιεφ (να εφαρμόσει «σωστά» κομμουνισμό), δεν είναι μόνος.

➥ Ο Μήτσος ο Κουτσούμπας είναι ομότεχνος της άλλης της μεγάλης της ταλεντάρας, του αχτύπητου Κώστα Μπακογιάννη. Κι αυτός φόρεσε τη μάσκα ολίγον τι «όρτσα» στην κηδεία του Μανόλη Γλέζου.

➥ Δείτε τη φωτό δεξιά και διαβάστε τι έγραφε η στήλη «Περί Πωλητικής» στις 4 Απριλίου: «Δεν τη φορεί σωστά τη μάσκα. Ή αποφάσισε τώρα να τοποθετήσει τ’ αυτιά του πιο πάνω από τα κορδονάκια της μάσκας ή δεν ξέρει γρυ πώς φοριέται αυτό το πράμα και προσάρμοσε τα κορδονάκια κάτω από τα ώτα του.

➥ »Άσε που μερικοί λένε ότι τη φορά κι ανάποδα κι ότι το μέρος της μάσκας που θα έπρεπε να καλύπτει τη μύτη του το έχει στο σαγόνι…

➥ »Όμως, ας είμαστε αισιόδοξοι κι ας μη σκεφτόμαστε το ακόλουθο δυσοίωνο, άχαρο και περίπου κωμικό: είναι δήμαρχος Αθηναίων, συνδιαχειρίζεται μια κρίση πανδημίας, δεν ξέρει καν πώς να φορέσει μάσκα και δεν υπάρχει ένας από τους σύμβουλος δίπλα του να του πει πώς φοριέται κανονικά…»
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα