ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 22/04/2020

➥ Έγκυος από τη Σομαλία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό μαζί με άλλους 149 στο Κρανίδι Αργολίδας. Είδηση από ελληνικό δελτίο, που θα μπορούσαν να εκφωνήσουν οι Μόντι Πάιθον. Αναμφίβολα οι θλιβερά ανεπαρκείς κυβερνώντες εμπίπτουν στο πεδίο της κωμωδίας.

➥ Σπαρταριστή η κωμωδία της κυβέρνησης, αλλά τραγικά τα αποτελέσματα της πολιτικής της για τους πολίτες, που πληρώνουν από το υστέρημά τους για να έρθει εδώ η γκαστρωμένη Σομαλή, να γεννήσει και να φορτώνονται τα ιθαγενή υποζύγια όλα τα έξοδα της μουσαφίρισσας.

➥ Οι Ελληνες κλειδαμπαρώθηκαν επί μήνα στα σπίτια τους και τους απαγορεύτηκε ακόμα και ο εκκλησιασμός, για να διασπείρουν οι λαθρομετανάστες με την ησυχία τους όσον… κορονοϊό διαθέτουν.

➥ Ο Ελληνικός Στρατός διώχνεται από τις εστίες του, τα στρατόπεδα, και οι πολιτικοί τα παραδίδουν στους ισλαμικούς πληθυσμούς που στέλνει εδώ ο Ερντογάν, με την απλή σκέψη ότι είμαστε αρκετά κορόιδα για να δεχτούμε κάθε περαστικό.

➥ Η υγεία όλων -και των Ελλήνων και των ξένων- είναι ένα πρόσχημα. Το μόνο ζητούμενο είναι η διαιώνιση της πρόσβασης ορισμένων στην εξουσία.

➥ Ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργακόπουλος από τον λογαριασμό που έχει στο facebook έχει καταγγείλει εδώ και ημέρες αδράνεια των Αρχών σε επανειλημμένες προειδοποιήσεις του για την… εισαγόμενη υγειονομική βόμβα που βρίσκεται στην περιοχή του.

➥ Δύο ημέρες πριν επιβεβαιωθούν τα 150 κρούσματα στο Κρανίδι είχε πεθάνει μια 39χρονη Κονγκολέζα. Επρεπε να σημειωθεί θάνατος για να κινητοποιηθούν οι διώκτες των ηλικιωμένων, επειδή στήνονται -καθυβριζόμενοι από τα ΜΜΕ- σε ουρές στις τράπεζες για να πληρώσουν κερατιάτικα στην Εφορία.

➥ Και ο Νότης Μηταράκης, κατ’ εντολήν του πρωθυπουργού, τοποθετεί κι άλλες κοινωνικές, πολιτικές και υγειονομικές βόμβες στην ελληνική ενδοχώρα, μεταφέροντας τους ισλαμικούς πληθυσμούς των λαθρομεταναστών στα νεοϊδρυθέντα χοτ σποτ.

➥ Η αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι πιο επιζήμια κι από τα ίδια τα προβλήματα…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα