ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 04/05/2020

➥ Η κυρία Αγγελοπούλου έχει διακριθεί στον δημόσιο βίο κυρίως ως μια επιλογή του χρεοκοπημένου κράτους (λόγω της οικονομικής επιφάνειας του συζύγου της) στην αρμοδιότητα της επικεφαλής φιεστών.

➥ Η μια φιέστα της Γιάννας Αγγελοπούλου, το 2004, ήταν πολυδάπανη (την πληρώνουμε εμείς οι μπατιρήσαντες μέχρι σήμερα) και πέρασε. Η άλλη, τα νεοταξικά πανηγύρια για το 1821, έπεται.

➥ Η κυρία Αγγελοπούλου το πάει από δω, το πάει από κει να λανσάρει μια τουρλού εκδοχή του ’21, αλλά δεν της βγαίνει. Ο λαός δεν τσιμπάει. Είδε και τα χαΐρια του 2004 και τα αποτελέσματά του και φυλάει πλέον τα ρούχα του.

➥ Η κυρία Αγγελοπούλου έχει μεν πολλά λεφτά, αλλά στην αγορά αληθινής συμπάθειας, στέρεων πολιτισμικών ερεισμάτων και εθνικής πρωτοπορίας τής είναι απολύτως άχρηστα. Αυτά δεν αγοράζονται ούτε πωλούνται – όπως και το πέρασμα του χρόνου δεν πωλείται. Απλά συμβαίνει…

➥ Η κυρία Αγγελοπούλου έκανε και λογαριασμό στο τουίτερ για να δημοσιεύει τα αφόρητα παγκοσμιοποιητικά κλισεδάκια της, αλλά το ψηφιακό μαγαζί βαράει μύγες. Αντί να συρρέουν τα πλήθη να την επευφημούν διαδικτυακά, το κράξιμο πέφτει σύννεφο.

➥ Οι ακόλουθοι της διορισθείσας είναι μόλις 7.552 και σε πολλά από τα τουιταρίσματά της ακούει (ή, ορθότερα, διαβάζει) τα εξ αμάξης από το κοινό. Γι’ αυτό και αποφάσισε να αρχίσει τα μπλοκαρίσματα.

➥ Έγραψε την Πρωτομαγιά στο τουίτερ: «Το δικαίωμα στη διαφωνία και στην κριτική είναι αναφαίρετο, ακόμα και όταν αυτές διατυπώνονται σε υψηλούς τόνους. Το ίδιο όμως ισχύει και για το δικαίωμα στη νηφάλια συζήτηση, χωρίς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και ad hominem επιθέσεις.

➥ Το κατακτήσαμε όλοι όσοι, στην Ελλάδα, έχουμε ενστερνιστεί τη μακραίωνη παράδοση, για την οποία είμαστε περήφανοι. Οποιος, λοιπόν, το παραβιάζει θα αποκλείεται από τον ψηφιακό μου χώρο. Το να απομακρύνεις το τοξικό συνιστά εμπλουτισμό και όχι λογοκρισία. GA».

➥ Στα παραπάνω αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Αγγελοπούλου έχει υιοθετήσει μία από τις πλέον αξιοθρήνητες συνήθειες των ασχέτων με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπογράφει τα κείμενά της (με τα αγγλικά γράμματα «GA») μη τυχόν και αποδώσουμε τις κοινοτοπίες στον Σαίξπηρ.

➥ Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όποιος υπογράφει τα… αποφθέγματά του τρώει καζούρα. Το ίδιο συμβαίνει και με όσες και όσους κάνουν like στις αναρτήσεις τους. Ας της το πει κάποιος. Είναι κρίμα να εκτίθεται έτσι.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα