ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 05/05/2020

➥ Να ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία επειγόντως για να δικαιωθεί ο Σόιμπλε. Δεν έχει δα και τόση αξία, βρε παιδί μου, η ανθρώπινη ζωή. Το είπε ο ειδικός στην αφαίρεση ζωών, χερ Βόλφγκανγκ, οπότε ας σπεύσει η κυρία Κεραμέως να τον δικαιώσει.

➥ Είναι στ’ αλήθεια αστεία και τραγικά όσα λέγονται και γράφονται για παιδάκια δημοτικού σχολείου, ότι θα κρατήσουν… αποστάσεις, δεν θα αγκαλιάζονται, δεν θα έρχονται σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων, θα περνούν τα χέρια τους κάθε τόσο μια στρώση αντισηπτικό κ.ά.

Όποιος έχει παρατηρήσει παιδί κάτω των 13 ετών -έστω για λίγο- θα καταλάβει γιατί τα δημοτικά σχολεία λειτουργούν σαν εκκολαπτήρια ιώσεων. Διότι ποτέ και σε καμία περίπτωση τα παιδάκια δεν συμμορφώνονται με τέτοιου είδους υποδείξεις.

Ακόμα και αν ένας μπόμπιρας ή πιτσιρίκα έχουν στρατιωτική πειθαρχία και δεν σκοπεύουν να παραβιάσουν κανόνες και οδηγίες θα το κάνουν, άθελά τους, καμιά δεκαριά φορές το πεντάλεπτο. Θα ξεχνιούνται…

Τώρα, που άνοιξαν τα μαγαζιά, τα παιδάκια τα κρατούν οι ηλικιωμένοι, όπως συνήθως γίνεται. Όταν ανοίξουν και τα σχολεία οι ηλικιωμένοι θα έρχονται σε επαφή με τα παιδιά, θα τα πηγαινοφέρνουν στο σχολείο και η συνέχεια θα δοθεί στις… στατιστικές.

Εξαιρετικές είναι, δε, οι ιδέες και οι ρυθμίσεις της κυβέρνησης και για τις καφετέριες, τα εστιατόρια και όλους τους χώρους μαζικής εστίασης και αναψυχής.

Να απέχουν τα τραπέζια πολύ, να χωράνε σ’ ένα γήπεδο δυο τρία. Να μπουν και τζαμαρίες ανάμεσα στους συνδαιτυμόνες και, άμα λάχει, στο κέντρο του τραπεζιού να υπάρχουν και δόκανα για να μην απλώνεις χέρι στα ψιψιψόνια και τα μεζεκλίκια της αντίπερα όχθης.

Στο φινάλε θα κλείσουν όλα και θα έρθουν οι ξένοι να τα αγοράσουν μπιρ παρά για να προσλάβουν ως σερβιτόρους τους ισλαμιστές εποίκους, που στέλνει εδώ ο Ερντογάν και τους καλοδέχεται η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακριβώς από πάνω δείτε ένα αξεσουάρ που θα φορεθεί πολύ φέτος εις την ελληνική αγορά.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα