ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 08/05/2020

➥ Ο στρατηγός Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος είναι υφυπουργάρα Πολιτικής Προστασίας, δεν φαίνεται σκούρος επειδή μπαρουτοκαπνίστηκε από τη μάχη με τον κορονοϊό. Μαύρος από το κακό του έγινε επειδή άμυαλοι νεαροί πάνε στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, συνωστίζονται (σε ανοιχτό χώρο) και πίνουν μπίρες.

➥ Το επιστημονικό συμπέρασμα που προκύπτει από το παραπάνω είναι ότι το αλκοόλ που καταναλώνεται σε μαζώξεις νεαρών στις πλατείες μεταδίδει κορονοϊό.

➥ Από την άλλη, τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία, είμαστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να μεταδοθεί ο κορονοϊός – παρόλο που και οι σχολικές αίθουσες, ως γνωστόν, είναι κλειστοί χώροι και στα διαλείμματα οι μαθητές έρχονται πιο κοντά απ’ όσο έρχονται στις πλατείες.

➥ Η διαφορά πρέπει να βρίσκεται στο ποτό. Αναμφίβολα, αυτό θα είναι. Στην μπίρα, στα κοκτέιλ μαργαρίτα, στα μπλάντι μέρι και στη ρετσίνα πρέπει να κρύβεται ο ιός.

➥ Αν σε μια πλατεία μαζευτούν ομάδες νεαρών ανά 15 και αντί για μπίρες πίνουν γάλα κι έχουν μαζί τους, κάθε ομάδα, από έναν καθηγητή να τους διδάσκει Φυσικοχημεία, Μαθηματικά κ.ά., θα μεταδίδεται ο ιός ή όχι;

➥ Εναλλακτικά, αντί για καθηγητές, οι νέοι μπορούν να συνοδεύονται από τον κομμουνιστή της γειτονιάς τους και να τους εκφωνεί διάφορα φίδια (ανακόντες, πύθωνες κ.ά.) – καλή ώρα όπως έκανε ο μέγας Κουτσούμπας με τους κνίτες στην πλατεία Συντάγματος.

➥ Μόνη υποχρέωση των νέων στην πλατεία όπου θα ακούν τον κομμουνιστή θα είναι κάποιοι απ’ αυτούς να κρατούν τις νόμιμες αποστάσεις για να βγουν φωτό και να τους καμαρώνουν και να τους παινεύουν οι ξελιγωμένοι πρώην κνίτες και οι κνίτισσες που παρουσιάζουν τηλεοπτικά προγράμματα.

➥ Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: «Αυτός ο ιός είναι εκπαιδευμένος σαν μαϊμού σε τσίρκο. Μπορεί να ξεχωρίσει τα κομμωτήρια από τα σούπερ μάρκετ και τα μπαρ… Στα σούπερ μάρκετ δεν κολλάει. Στα κομμωτήρια μεταδίδεται ευκολότερα, ενώ στα μπαρ ξεσαλώνει. Με ένα δυο σφηνάκια κολλάει ακόμα και με το βλέμμα».
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα