ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 11/05/2020

➥ Η Νίκη Κεραμέως πρέπει να είναι πρωταθλήτρια στο αγενές άθλημα της ακαταλληλότητας άσκησης υπουργικών καθηκόντων. Οι ανοησίες για κάμερες στην τάξη και μετάδοση του μαθήματος σε ζωντανή μετάδοση έχουν εξοργίσει πολλούς περισσότερους γονείς απ’ όσους νομίζει ότι θίγονται.

➥ Η σχολική αίθουσα δεν μπορεί να καταντήσει «σπίτι του Μπιγκ Μπράδερ» ώστε να πείσει η Κεραμέως τον Μητσοτάκη να την αφήσει στη θέση της στον επόμενο ανασχηματισμό.

Πρώτα και κύρια δεν είναι σωστό οι γονείς των παιδιών που θα απουσιάζουν να ακούνε σε ζωντανή μετάδοση σε ποιο παιδί γίνονται οι περισσότερες παρατηρήσεις από την καθηγήτρια, ποιο παιδί ήταν αδιάβαστο και έβαλε τα κλάματα επειδή δεν ήξερε το μάθημα, ποιο συμπεριφέρεται «περίεργα» επειδή βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, ποιο λέει την ώρα του μαθήματος ότι έμεινε νηστικό το βράδυ επειδή δεν έχει η οικογένειά του χρήματα για φαγητό και ποιο έβρεξε το παντελόνι του επειδή ντρεπόταν να πει ότι ήθελε να πάει στην τουαλέτα.

➥ Φυσικά και δεν θα είναι η Κεραμέως που θα αντιμετωπίσει τα δεκάδες αδιάκριτα μάτια και αυτιά που θα αναμεταδίδουν τον απόηχο από τα προβλήματα και τις άβολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν τα παιδιά.

➥ Έχει φανταστεί κανείς πόσα ηχητικά και βίντεο με τις καταστάσεις που προκύπτουν στις τάξεις πρόκειται να πλημμυρίσουν το διαδίκτυο;

➥ Και μόνο η σκέψη να γίνει κάτι τέτοιο προσβάλλει και τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που θέλουν να εργαστούν κανονικά, χωρίς νεοταξικά καραγκιοζιλίκια και ευτελισμούς του λειτουργήματός τους αλλά και τους γονείς που σέβονται την εκπαιδευτική διαδικασία.

➥ Είναι μεγάλη ντροπή και για την υπουργό και για όλους τους ανίδεους που ψήφισαν αυτή την κατάπτυστη τροπολογία αλλά και για τη χρυσοπληρωμένη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που συμφώνησε με αυτό το τερατούργημα.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα