ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 10/06/2020

➥ Επανερχόμαστε σιγά σιγά στην κανονικότητα του πανικού για τον κορονοϊό. Καιρός να φορέσουμε τις μάσκες και στον ύπνο μας. Οι κυρίες ειδικά πρέπει να τις προβάρουν συχνά για να εξοικειωθούν με την μπούρκα που έρχεται…

➥ Πάντως, σαν πολύ αέρα πήραμε. Τόσες βόλτες βγήκαμε και δεν στείλαμε ούτε μισό ΕςΕμΕς στον σκληρό Νικ Χαρδαλιά.

➥ Περάσαν εβδομάδες και δεν είδαμε ακόμα ένα δάκρυ να κυλάει στις παρειές του σεμνού και ευσυγκίνητου ιεροψάλτου λοιμωξιολόγου Τσιόδρα.

➥ Ευτυχώς, υπάρχουν και τα τηλεοπτικά κανάλια που δίνουν αγώνα ενημέρωσης (με το αζημίωτο) και μας παρουσίασαν το πάρτι στη Μύκονο στα καπάκια με τα 90 τόσα κρούσματα κορονοϊού μέσα σε τέσσερις ημέρες – με τρόπο ραφιναρισμένο, χειρουργικό. Λες και η είδηση Νο 2 οφείλεται στην είδηση Νο 1.

➥ Αναπόφευκτος ο συνειρμός, αν και παράλογος: «Να, με τα πάρτι στη Μύκονο, ξαναφούντωσε η πανδημία».

➥ Το γεγονός ότι 30 κρούσματα είναι εισαγόμενα και αριβάρισαν με πτήσεις δεν ενδιαφέρει και τόσο. Ούτε ότι 29 κρούσματα εντοπίστηκαν στα Πομακοχώρια στην Ξάνθη πρέπει να μας απασχολήσει. Αυτά είναι λεπτομέρειες που θολώνουν το μήνυμα του κατεπείγοντος πανικού και της δαιμονοποίησης των πολιτών, που οφείλουμε να… μεταδώσουμε.

➥ Φυσικά, δεν πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν ούτε το γεγονός ότι η κόρη του Χαρδαλιά (όπως ανέδειξε και το newsbreak.gr) προμοτάρει ένα «sex me up πάρτι» που θα λάβει χώρα στην παραλιακή σε γνωστό… γλεντζεδοπωλείο.

➥ Αλήθεια, τι σημαίνει «sex me up πάρτι»; «Σεξούλιασέ με πάρτι», μήπως;

➥ Ωραία χώρα η Ελλάς. Διαθέτει πολλούς που σε κάνουν να γελάς…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα